Liberalii caută candidat pentru „parţialele” de la Lehliu Gară

Guvernul a decis ca pe 11 iunie să se desfăşoare alegeri locale parţiale pentru funcţia de primar în 49 de localităţi din ţară. Printre acestea figurează şi oraşul Lehliu Gară dar şi comuna Unirea.

Pentru locul rămas vacant la Lehliu Gară, liberalii au încercat varianta Liviu Tomoiagă însă fostul senator refuză să intre în cursă. „Avem o variantă. Am încercat cu Tomoiagă, să-l conving pe el să meargă să candideze dar e de muncă. A zis că nu vrea, că nu se bagă.” a spus vineri Filipescu care a mai adăugat că partidul caută un candidat puternic care să nu facă partidul de baftă. „O să căutăm un candidat care să aducă nişte procente. Adică să nu ne facem de baftă cu 10-15%. La Lehiu e o problemă complicată. Acolo e un fief PSD şi e foarte greu” a continuat.

Pentru Unirea, PNL ar putea miza pe eterna candidată Aurica Pârlea care şi-a încercat fără succes norocul din 2008 încoace.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.