Liberalii călărășeni au adus un omagiu tuturor militarilor care au scris istorie pentru țară

Liberalii călărășeni au adus un omagiu tuturor militarilor care au scris istorie pentru țară

Liberalii călărășeni au adus, în această dimineață, un omagiu tuturor militarilor care au scris istorie pentru țară prin jertfa lor supremă.

Au fost depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor din Cimitirul Central și la Monumentul Eroilor din Al Doilea Război Mondial, în municipiul Călărași, de către o delegație condusă de președintele PNL Călărași, Emil Dumitru, din care au făcut parte candidații liberali călărășeni în alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Ziua Armatei Române, marcată în fiecare an pe 25 Octombrie, este un prilej pentru Organizația Județeană Călărași a Partidului Național Liberal de a adresa gânduri pline de recunoștință veteranilor de război, eroii în viață ai României pentru care datoria față de libertatea țării noastre a însemnat crezul suprem. Totodată, transmitem aprecieri deosebite ofițerilor, subofițerilor, ostașilor și militarilor de toate gradele, aflați în slujba țării sub drapelul tricolor, ce își fac datoria cu dăruire și profesionalism.

PNL Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.