L. Orban: Propunerea de excludere din Partidul Național Liberal, făcută azi de „gașca demolatoare” aflată la conducerea partidului, este în același timp absurdă și onorantă

L. Orban: Propunerea de excludere din Partidul Național Liberal, făcută azi de „gașca demolatoare” aflată la conducerea partidului, este în același timp absurdă și onorantă

Biroul Executiv al PNL a decis, vineri, să propună excluderea lui Ludovic Orban din partid. Conform statutului PNL, o astfel de decizie o ia Consiliul Naţional.

Fostul lider PNL a scris pe pagina personală de Facebook că “Propunerea de excludere din Partidul Național Liberal, făcută azi de „gașca demolatoare” aflată la conducerea partidului, este în același timp absurdă și onorantă.

Absurdă pentru că cei care în mod normal ar fi trebuit excluși din partid, pentru situația dramatică în care au adus PNL, sunt tocmai cei care au formulat această propunere de excludere.

Este onorantă, pentru că demonstrează că nu am nici cea mai mică legătură cu nenorocirile puse la cale de Klaus Iohannis și de acești indivizi iresponsabili și care au adus România în situația de față. Sunt responsabili de aruncarea României în criză, lăsarea românilor fără apărare în momente de gravă criză sanitară, de gravă criză economică, momente în care românii nu au avut parte de sprijinul firesc și necesar din partea instituțiilor statului.”

Orban consideră că Iohannis&Co “Au făcut praf PNL, democrația din partid, au împiedicat exprimarea liberă a votului membrilor PNL, au făcut praf coaliția de guvernare, iar acum au desăvârșit opera de distrugere a oricărei speranțe de guvernare liberală a României prin aducerea PSD la guvernare. Este și motivul pentru care președintele Iohannis a intervenit nedemocratic și neconstituțional în alegerile din Partidul Național Liberal, întrucât știa că nu aș fi acceptat niciodată o astfel înțelegere cu PSD.

A fost un act premeditat de trădare a încrederii cetățenilor români, pentru care președintele Iohannis ar trebui să-și ceară zilnic scuze celor 6,5 milioane de români cărora le-a solicitat votul și susținerea.

Azi cei care conduc PNL au transformat această formațiune politică într-un loc de prostituție politică, obligându-i și pe membrii PNL să se prostitueze politic și să stea în pat cu dușmanul, trădându-și astfel alegătorii.”

El a mai arătat că este liber să creeze o construcţie politică. “Decizia de azi mă face un om liber și voi acționa pentru a-i reprezenta pe cetățenii de bună-credință, care cred în valorile liberale autentice și într-un mod onest de a face politică. Sunt liber să creez o construcție politică sănătoasă, care să ofere din nou speranță României, după ce speranțele a milioane de români au fost năruite de ticăloșia și lipsa de onoare a multora din cei care, din păcate, mi-au fost colegi.”, a conchis Ludovic Orban pe Facebook.

PS: Până la această oră nici un liberal călărășean n-a reacționat, simulând vreo urmă de regret, fie el deputat, președinte de filială ori primar de țară, deși toți se mândreau cu “Ludo”, despre care spuneau că e cel mai bun premier ever din istoria postdecembristă a României. Ce ți-e și cu spiritul ăsta liber de sorginte liberală!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.