L. Orban: „Nu primim primari PSD pentru a candida la alegerile locale din partea PNL”

L. Orban: „Nu primim primari PSD pentru a candida la alegerile locale din partea PNL”

Deşi Ludovic Orban spunea clar, deunăzi, că „„Nu primim primari PSD pentru a candida la alegerile locale din partea PNL”, prin PNL Călăraşi se vorbeşte că cel puţin 4-5 primari PSD şi-ar dori „cu ardoare” să-şi recâştige mandatul, în vară, sub sigla PNL. Adică exact, pe dos! Desigur, n-o să le dau acum numele pârliţilor ahtiaţi după privilegii vremelnice, pentru că observ se simt confortabil cu musca pe căciulă.

Dar ce fel de liberali mai sunt domnii din conducerea partidului, de la Călăraşi? Mi se pare că renunţă cu prea mare uşurinţă la oamenii care au pus serios umărul la „preamărirea” partidului în 2016, „radiindu-i” cu o frenezie dubioasă din scripte, ca să facă loc inamicilor de odinioară.

Să mai îndrăznească vreunul să spună că PNL nu-i cel mai democratic partid post – decembrist din România!

orbannuprimimprimaripsd

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.