L. Orban, despre Cîţu: Dacă va mai rămâne prim-ministru, va rămâne numai din mila PSD

L. Orban, despre Cîţu: Dacă va mai rămâne prim-ministru, va rămâne numai din mila PSD

Ludovic Orban digeră foarte greu rezultatul votului înregistrat la Congresul de sâmbătă. Fostul lider al liberalilor, a afirmat luni că i-ar fi ruşine să ajungă preşedinte al PNL aşa cum a ajuns Florin Cîţu şi susţine că acesta nu va mai fi prim-ministru sau, dacă va mai fi, "va fi din mila PSD".

"Florin Cîţu nu înţelege un lucru: chiar dacă a ajuns cum a ajuns, dacă aş fi în locul lui, mie mi-ar fi ruşine să ajung preşedinte al PNL aşa cum a ajuns el. Florin Cîţu nu înţelege un lucru, că nu va mai fi prim-ministru sau, dacă va mai rămâne prim-ministru, va rămâne numai din mila PSD, iar să rămâi prim-ministru din mila PSD înseamnă să-ţi baţi joc de toţi simpatizanţii PNL, care din ce în ce mai puţin cred în Florin Cîţu şi se întreabă (...) ce s-a întâmplat cu PNL de a putut să mizeze pe un om care, practic, a devenit pentru un număr uriaş de cetăţeni o persona non-grata", a declarat Orban, la Palatul Parlamentului.

Orban mai susţine că victoria lui Florin Cîţu la alegerile pentru preşedinţia PNL seamănă "o lovitură de partid".

În altă ordine de idei, Ludovic Orban a mai menţionat că astăzi şi-a depus la sediul partidului demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, motivând că dacă ar fi fost demisă la secretariatul Camerei funcţia ar ajunge la PSD. Dacă după 15 zile noua conducere a partidului nu va lua o decizie, atunci demisia va fi înaintată şi la Camera Deputaţilor.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.