L. Bănescu: Mă uit în jur şi sunt bucuros să observ că lehlienii prind curaj şi spun ceea ce îşi doresc pentru localitatea lor

prec b3Candidatul PNL pentru funcţia de primar al oraşului Lehliu Gară la alegerile locale parţiale din 11 iunie a continuat periplul său preelectoral întâlnindu-se cu cetăţenii din Lehliu Gară şi Buzoieni. Însoţit în aceste zile de precampanie de preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă, primvicepreşedintele PNL, Constantin Corbu, consilierul judeţean, Cristi Marin dar şi de fostul prefect Emil Muşat, Bănescu a dialogat cu cetăţenii fiind plăcut surprins de fatul că “lehlienii prind curaj şi spun ceea ce îşi doresc pentru localitatea lor”. “Întâlnirile cu cetățenii au continuat şi azi în ciuda vremii ploioase. Acest lucru arată că oamenii sunt dornici să afle care sunt obiectivele PNL pentru un mandat de primar. Mă uit în jur şi sunt bucuros să observ că lehlienii prind curaj şi spun ceea ce îşi doresc pentru localitatea lor. Receptivitatea lor îmi dă forța de care am nevoie în lupta electorală, competiție pe care vreau să o câştig pentru un oraş în slujba fiecărui contribuabil.” a scris Laurenţiu Bănescu pe contul personal de facebook.

După întânirea cu cetăţenii din Buzoieni, candidatul PNL a spus “Am găsit cetățenii nemultumiți de faptul că actuala administrație s-a concentrat doar pe zona Lehliu. Buzoienii nu beneficiază de servicii de asistență medicală, de unități scolare (copiii merg la grădiniță la Lehliu), de zone verzi, iluminat public sau străzi şi trotuare asfaltate”

Marţi, 23 mai, Bănescu s-a aflat în mijlocul cetăţenilor din Lehliu Gară susţinând că “Două întâlniri au avut loc astăzi în Lehliu-Gară unde din nou am discutat cu cetățenii care pe data de 11 iunie îşi vor alege primarul. Am dezbătut împreună lucrările de asfaltare care s-au realizat fără a fi verificate (străzile sunt în pantă iar pe timpul zăpezii există riscul de accidente), dar şi interesul cetățeanului de rând care, se pare, că a fost uitat de actuala administrație. Cineva din Lehliu Gara spunea astăzi: "Vrem un primar de-al locului!"- Cred că a sosit acest moment! Lehliu-Gară îşi alege demnitatea!”

 

Obiective propuse pentru perioada 2017 - 2020

 

INFRASTRUCTURĂ

- Finalizarea rețelei de canalizare

- Apă potabilă în fiecare gospodărie a localităților Răzvani, Buzoieni și Lehliu-Gară

- Finalizarea drumurilor și trotuarelor pe ambele părți ale carosabilului, prin asfaltare, în toate localitățile componente (inclusiv cu rigole pentru apa pluvială)

SĂNĂTATE

- Înființare cabinet medicale în localitățile Răzvani și Buzoieni

- Atragerea de medici și crearea unor condiții pentru fidelizarea acestora

 

SPORT ȘI AGREMENT

- Modernizarea spațiilor verzi, a parcurilor și a locurilor de joacă pentru copii

- Susținerea și promovarea echipei de fotbal a orașului, Victoria Lehliu, cât și a celor două localități componente, Răzvani și Buzoieni

 

ÎNVĂȚĂMÂNT

- Introducerea unui sistem de pază și securizare a actului educaţional în sistemul de învățământ de pe raza orașului Lehliu Gară și a localităților Răzvani și Buzoieni

- Menținerea unui sistem de motivare pentru elevii supradotaţi cât și pentru cei cu probleme sociale

 

ADMINISTRAȚIE

- Transparentizarea actului în administrație

- Atragerea de fonduri europene și identificarea unui potential local în diferite domenii

- Cheltuirea banului public în mod rational și eficient

 

“Sunt hotărât mai mult ca niciodată să acced în funcția de primar pentru a duce la bun sfârșit menirea mea de lehlian. Voi avea o atitudine corectă și legală în actul administrativ, iar toate demersurile mele se vor îndrepta către a aduce plus-valoare localității. Vă cer sprijinul încă o dată cu speranța că împreună vom reuși să dăm orașului nostru șansa de a intra pe drumul spre modernizare!”

Laurenţiu Bănescu

 prec b1prec b 2prec b4prec b6

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.