În PNL Călăraşi se joacă cu...cuţitele la spate!

În PNL Călăraşi se joacă cu...cuţitele la spate!

De mai bine două săptămâni a izbucnit scandalul privind plata salariilor aferente lunii august pentru cei 806 angajaţi ai DGASPC iar de la „vârful”PNL Călăraşi nicio reacţie. Şi mă refer la preşedintele partidului, Dan Drăgulin (aflat acum în autoizolare la domiciliul de la Coslogeni pe motiv că e contact al unei persoane testate pozitiv) care n-a avut nicio „iniţiativă” pe pagina personală de Facebook în legătură cu acest subiect fierbinte. Nici măcar un cuvânt de susţinere pentru colegul său, Valentin Barbu care e în continuare ferm convins că numai el e de partea adevărului şi că în urma acestui joc politic disputat pe spinarea oamenilor necăjiţi va obţine puncte electorale în dauna rivalilor săi, Iliuţă şi PSD.

Pentru Drăgulin „subiectul” nu există deşi ar fi putut, bunăoară, solicita un sprijin de la Guvern, fie de la Orban care a fost duminica trecută la Călăraşi, fie de la ministra muncii, Violeta Alexandru.

În PNL Călăraşi, acolo sus, la „vârf”, duelurile pentru putere sunt în toi deşi de faţadă toată lumea e... cu toată lumea. Drăgulin n-a văzut niciodată cu ochi buni ascensiunea lui Valentin Barbu, susţinut exclusiv de Răducu Filipescu. Ultima oară s-au „contrat” zdravăn prin ianuarie – februarie când trebuia stabilită persoana care să ocupe funcţia de inspector general şcolar. Ce vorbe „alese” s-au spus atunci... Pe „teren” a câştigat atunci Lucica Barbu, soţia lui Valentin Barbu, susţinută făţiş de Filipescu&Co în dauna Cameliei Croitoru care se bucură şi acum de sprijinul lui Dăgulin. Două voturi au făcut atunci diferenţa. Primul dat de primarul de la Dragalina, ulterior, fiul său devenind consilier personal al lui Barbu şi al doilea de primarul de la Borcea care a votat, chiar decisiv, deşi nu mai avea calitatea de lider al organizaţiei locale. De la înălţimea funcţiei de preşedinte, Drăgulin a „întors” votul reuşind finalmente s-o impună pe Croitoru în fruntea învăţământului călărăşean.

Drăgulin nu uită şi mai ştie că un succes al lui Barbu la locale, l-ar putea propulsa pe acesta până în vârful partidului la alegerile interne din primăvara anului viitor. Şi ar avea suficient sprijin politic!

Pe de altă parte, funcţia lui Drăgulin e „vânată” şi de alţi „lupi” tineri din partid. Un posibil insucces duminică, ar grăbi debarcarea acestuia din fruntea partidului mai devreme faţă de data alegerilor interne.

În PNL se joacă cu... cuţitele la spate. Taberele, cică trag tare la aceeaşi căruţă, în realitate, însă, aşteaptă fiecare cu sufletul la gură rezultatele alegerilor de duminică. Valul schimbării a început să bată, ce-i drept acum timid!, şi în PNL Călăraşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.