Imaculaţii Olteniţei!

Imaculaţii Olteniţei!

Pe pagina de Facebook Partidul Naţional Liberal – Olteniţa a fost postată după-amiază lista de candidaţi PNL – USR pentru Consiliul Local municipal Olteniţa. Bineînţeles, cum altfel?, „Este o echipă foarte unită, formată din oameni experimentați si hotărâți să pună umărul la reconstruirea Olteniței.” Dacă Olteniţa arată ca după război, cum o arăta atunci Călăraşiul?

Pe primul loc se află Costinel Milescu, cel care va candida şi pentru funcţia de primar. S-a pus primul ca să fie sigur că mai pune mâna pe-o stradă pe care s-o cumpere la preţ de sold. Sub Carol / Orfeliu figurează, imediat, revolutionarul, Claudiu Cocoşilă, somitate medicală de largă recunoaştere, un foarte bun reclamagiu care în primăvară preţ de vreo 2 săptămâni fusese numit, politic, în funcţia de manager al Spitalului municipal Olteniţa. C-aşa-i la PNL, valorile se pun din pix. Carevasăzică, “profesionistul” e mai degrabă un politruc, un vânător de funcţii! Iar acum a venit momentul să-i întoarcă serviciul lui Carol care l-a susţinut să devină manager în faţa lui Drăgulin şi Filipescu. Aşa lucrează profesioniştii! “Pentru a nu le mai permite abuzurile și minciunile pe care fiecare dintre noi le-am simțit în școli, spitale, la locurile de muncă și în viața noastră de zi cu zi, am ales să mă alătur echipei domnului Milescu Costinel. Este primul om care a luat atitudine la neregulile semnalate de mine, când am fost jignit și împroșcat cu noroi pe nedrept.” a scris deunăzi pe pagina sa de Facebook Cocoşilă. Cutremurător!

Păi bine, măi doctore, nu era mai fair – play să le spui oamenilor de la bun început că, de fapt, faci politică chiar cu patimă? E drept, cu covid-ul ăsta te plictiseşti cât îi ziua de lungă! Pe bune acum, n-ai simţit nicio secundă că de fapt ai fost tot timpul o simplă marionetă în mâna lui Milescu, unicul doctor în jigniri şi manipulări? Nici faptul că idolul tău politic a stat pe tuşă în 2016 pentru că justiţia l-a prins cu mâna în...sac, după ce a vândut ca primar un teren firmei administrate de soţia sa, nu te-a deranjat? Nu? Să fii sănătos, atunci! Spune-le olteniţenilor că schimbarea trebuie să înceapă în primul rând cu voi!

Pe 3, în lista de mai sus, se află Laurenţiu Cristian Ivan. Boss-ul de la USR, partid care s-a luptat ca iniţiativa „Fără penali în funcţie!”, să devină şi realitate, pare că nu e oripilat de faptul că s-a aşezat cuminte în spatele unui fost „inculpat”. De gustibus, non disputandum!

În fine pe 5, e Constantin Dumitru, barosan local căruia Milescu i-a promis funcţia de viceprimar, desigur dacă va trece şi primul linia de sosire. Să nu rămână cu buza umflată că la câte promisiuni au făcut Milescu şi Filipescu...

Altfel, lista e plină numai cu „orfelieni”, oameni serioşi, cinstiţi, devotaţi Olteniţei şi olteniţenilor, capabili, buni profesionişti...

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.