Iliuţă se va înscrie în cursa pentru şefia PNL Călăraşi însă cu o condiţie. Vezi care!

iliuta 17 iuniePreşedintele CJ Călăraşi, Vasile Iliuţă a declarat în această săptămână pentru Antena 1 Călăraşi că intenţionează să se înscrie în cursa internă pentru şefia organizaţiei judeţene însă cu o condiţie. „Dacă domnul preşedinte Filipescu se înscrie în competiţie, sunt şi eu garantat înscris în această competiţie” a spus Iliuţă care a continuat „Dacă altcineva din cadrul organizaţiei se înscrie în competiţie, cred că îl susţin să ajungă să conducă partidul pentru binele liberalilor din Călăraşi”. Usturătoare ironie! E limpede că Iliuţă caută o confruntare directă cu Răducu Filipescu ca să-i dea o ultimă lovitură. De graţie!

Altfel, Iliuţă a admis fie şi cu jumătate de gură că favorit ar fi primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Dan Drăgulin. „Favorit este primarul în funcţie al Călăraşiului, Dan Drăgulin” a mai spus Iliuţă care a explicat şi motivul pentru care „nu-şi doreşte să devină preşedinte al organizaţiei judeţene”. „Aş dori ca eu în cei 3 ani şi jumătate de mandat la şefia CJ să mă ocup de problemele călărăşenilor!” a conchis Iliuţă.

Surse din partid susţin că Filipescu e destul de tensionat primind semnale că nu se mai bucură nici măcar de susţinerea unor foşti parlamentari liberali care au activat în judeţul Călăraşi dar care se bucură de o recunoaştere atât la nivel local cât şi central.

Conferinţa judeţeană de alegeri va avea loc pe 29 aprilie.