Greu, greu de tot cu pricepuţii ăştia!

Greu, greu de tot cu pricepuţii ăştia!

Ete că şi liberalii au dat cu oiştea-n gard. Unii dintre ei vopsiţi în galben peste noapte! Se zvoneşte prin oraş că după-amiază s-au cam dus degeaba la Prerfectură întrucât BEJ-ul le-a returnat dosarele după ce s-a constatat că declaraţiile de acceptare a candidaturilor au fost formulate prost. Eronat.

Până şi Valentin Barbu, cel care s-a instalat deja confortabil în scaunul de preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi, „a uitat” să menţioneze că el este de fapt candidatul Alianţei PNL – USR şi nu doar al PNL-ului. Greu, greu de tot cu pricepuţii ăştia!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.