Filipescu nu ştie încă dacă va candida pentru vreo funcţie în PNL Călăraşi

filipescu alegeriRăducu Filipescu pare tot mai hotărât să se rupă de organizaţia judeţeană PNL Călăraşi. După ce a anunţat că nu va candida pentru un nou mandat de preşedinte la alegerile din 29 aprilie, Filipescu a mai adăugat vineri că nici pentru funcţia de primvicepreşedinte nu manifestă un interes aparte. Mă mai gândesc dacă funcţia de prim-vicepreşedinte la Călăraşi e compatibilă cu o funcţie de vicepreşedinte la nivel naţional. Dar nu ar avea sens să te aşezi pe două funcţii la un moment dat când poate să vină unu pe o funcţie, unul o funcţie. În loc să ai doi oameni activi, să ai unul care ocupă două fotolii. Nu înţeleg care ar fi sensul să stai pe două fotolii. Noi avem nevoie ca partidul să se mărească şi să se întărească. Ştiţi că întotdeauna mie mi-a plăcut să împarţi puterea şi cu alţii nu să o ţii toată în buzunar la tine. a spus Filipescu care a mai dezvăluit şi ce-şi doreşte în plan naţional. Ideea este că dacă eu voi candida la Bucureşti pentru o funcţie de vicepreşedinte, că e vicepreşedinte regional, că e vicepreşedinte pe probleme de organizare, s-a mai acreditat ideea să mă duc secretar pe tot ce înseamnă Muntenia. Dacă ar fi Dan Motreanu, secretar general el ar spune că ar avea nevoie ca să reconstruiască partidul de 3 secretari generali adjuncţi: unul să ia Muntenia, unul să ia Transilvania şi unul să ia Moldova. Şi mi-a spus clar: Băi Răducule dacă eu mă duc acolo, eşti de acord să iei toată Ţara Românească, eşti de acord să iei tot sudul şi să începem să-l reconstruim? Şi i-am spus: „Măi Dane, dacă tu vrei chestiunea asta, eu nu mă dau la o parte. De ce să mă dau la o parte că eu cunosc toţi preşedinţii din tot sudul? Partidul ăsta trebuie reconstruit, nu mai poţi să faci figuraţie. Trebuie să iei organizaţie cu organizaţie, să vezi care vrea să rămână, care vrea să plece. Şi la un moment dat, când o să ne vină şi nouă rândul să scoatem capul să fim pregătiţi.

Filipescu a mai susţinut că actualul vicepreşedinte al CJ Călăraşi, Valentin Barbu este îndreptăţit să rămână şi după 29 aprilie secretar general al filialei judeţene, misiune pe care o îndeplineşte de circa 3 ani. „În orice caz, pe Vali Barbu l-am rugat să rămână secretar că e foarte bun pe funcţia asta, ştie foarte bine lecţiile.a conchis Filipescu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.