Filipescu, mesaj tăios pe facebook!

filipescu 3Liderul PNL Călăraşi, Răducu Filipescu a postat joi un mesaj tăios pe facebook vizând nume grele din fruntea partidului, obişnuit în ultima vreme cu “lideri providenţiali”, gen Klaus Iohannis, cu “lideri numiţi”, gen Alina Gorghiu şi Raluca Turcan, ori “lideri şovăelnici”, gen Dacian Cioloş.

“Cred în Partidul Național Liberal.

Nu cred în lideri politici providențiali!

Cred în lideri politici care sunt devotați unui crez, care muncesc pentru a-l atinge și care, în primul rând, țin la partidul lor și nu le este indiferent ce se întâmplă cu acesta.

Nu cred în lideri politici numiți!

Cred în lideri politici aleși care simt, zi și noapte, greutatea speranțelor celor care i-au votat.

Nu cred în lideri politici șovăielnici!

Cred în lideri politici puternici, responsabili, curajoși, eficienți, cu mare capacitate de convingere și mobilizare, capabili de decizii rapide și corecte.

Cred în liderii politici pentru care eșecul nu este o opțiune!” a scris Filipescu pe contul personal de facebook.

Luni, la întâlnirea liderilor PNL, Filipescu a încertcat să obţină interimar funcţia de secretar general al partidului însă sin disputa sa cu Teodor Atanasiu, a ieşit victorios Marian Petrache. A doua zi, fostul şef al CJ Călăraşi care-şi aşteaptă la cea de-a doua redistribuire mandatul de senator a declarat că intenţionează să candideze anul viitor la şefia partidului.

Miercuri, Răducu Filipescu n-a fost inclus în delegaţia de 5 a PNL, invitată la consultări cu Iohannis.