Filipescu, despre Iliuţă: Cred că sunt umbra lui. O să-l bântui!

felipe 26Se vede de la o poştă distanţă că între Răducu Filipescu Filipescu şi Vasile Iliuţă nu e nici pace, nici pritenie. Nici n-a fost şi nici n-o să fie! Filipescu spune că ar fi devenit pentru rivalul său din partid un soi de “umbră” pe care o să-l bântuie nu doar pe Pământ. Întrebat vineri de unde vine această ostilitate dintre ei, RGF a declarat Păi înseamnă că are o dragoste neţărmurită faţa de mine. Vreţi să intru eu în sufletul lui care... nici nu ştiu ce dracu’ găsesc acolo şi... Problema este să vă răspundă el de ce. Ştiţi ce? Fiecare om la un moment dat, care nu reuşeşte să se ridice la un anumit nivel, umblă după el cu o umbră. Eu cred că sunt umbra lui. Că o să-l bântui când o să mor! Dacă o să mor înaintea lui, asta e clar că o să-l bântui. Nici d-al dracu nu plec, nici în Rai nici în Iad. Mai rămân aici să-l bântui câţiva ani dar problema este că e problema lui, nu-i problema mea!”

Filipescu a mai adăugat că de-a lungul timpului nu i-a făcut nici un rău lui Iliuţă, precizând că scopul actualului preşedfinte al CJ este să-i ia locul pe scena politică. Nu i-am făcut niciodată niciun rău lui dar...Eu îl înţeleg. El se bate cu o persoană care 12 ani a stat în prim-planul politicii călărăşene şi vrea să-i ia locul ăla. a conchis senatorul Filipescu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.