Exclusiv / Avem documentul care spune totul despre managementul lui Cezar Neagu!

Exclusiv / Avem documentul care spune totul despre managementul lui Cezar Neagu!

Directorul general al SC Ecoaqua SA, Cezar Neagu, bine priponit în funcţie datorită proptelelor sale politice, a reuşit mega – performanţa de a obţine două prime babane de peste 560 de milioane de lei vechi, spre finalul anului trecut, fiind astfel „premiat” de Consiliul de Administraţie al societăţii pentru rezultatele sale din activitatea profesională care contrastează puternic cu angajamentele asumate prin contractul de mangement.

Ca să nu mai fie loc de vorbe ori interpretări gratuite şi tendenţioase, avem documentul care confirmă managementul discutabil al specialistului cu carnet de partid în 2018.

Staţi pe aproape că merită. Detalii cuprinzătoare în curând!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.