Drăgulin, despre şansele lui Orban şi Buşoi: Lupta e deschisă oricărui rezultat!

dragulin la pnl febNoul lider al PNL Călăraşi, Dan Drăgulin, a comentat, recent, şansele celor doi candidaţi, Ludovic Orban, respectiv Cristian Buşoi, de a câştiga preşedinţia partidului la Congresul din 17 iunie susţinând că „lupta este deschisă oricărui rezultat”.

Susţinător al lui Orban, Drăgulin a mai spus că Buşoi n-a primit nici un vot din partea colegilor săi din BPJ. „Într-o şedinţă de BPJ, Buşoi n-a avut nici un vot. Au primit voturi Orban şi Predoiu” a declarat Drăgulin.

Pe lista celor 100 de susţinători ai lui Buşoi se află preşedintele CJ, Vasile Iliuţă, fostul deputat Dan Motreanu şi secretarul TNL, Alin Drăgulin.

La Congres, PNL Călăraşi va fi reprezentat de 147 de delegaţi la care se vor adăuga alţi 9, de drept. Drăgulin spune că va candida pentru funcţia de „membru”.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.