Drăgulin, cu un ochi râde şi cu altul plânge!

Drăgulin, cu un ochi râde şi cu altul plânge!

Moţiunea de cenzură, iniţiată de PNL, dar trecută prin Parlament cu voturile nemijlocite ale trădătorilor din PSD, l-a adus în culmea bucuriei pe primarul Călăraşiului, Dan Drăgulin, cel care de vreo 2 ani şi ceva chiar crede că e adevăratul preşedinte al PNL Călăraşi.

„Am debarcat un guvern devenit nelegitim, punând capăt guvernării PSD, care nu s-a exercitat în interesul cetățenilor, social-democrații fiind preocupați de salvarea infractorilor și bunăstarea propriei clientele. PNL s-a luptat fără pauză, timp de trei ani de zile, împotriva abuzurilor PSD, depunând moțiuni de cenzură, moțiuni simple, sesizând Curtea Constituțională și Comisia de la Veneția. Prin victoria de astăzi, facem primul pas către ”România normală”. O Românie normală este o țară condusă de politicieni și funcționari publici cinstiți, respectați și integri, aleși sau promovați în baza competențelor dovedite, care au conștiința serviciului public pentru care au fost aleși sau angajați.” i-au scris alţii lui Drăgulin pe pagina personală de Facebook imediat după aflarea votului din Parlament.

Şase ore mai târziu, în miez de seară, scribii lui Drăgulin s-au trezit cu o altă comandă, punând pe pagina aceluiaşi ilustru o altă capodoperă a ilustrului lider liberal. După 3 ani de guvernare PSD, 3 ani în care am avut parte de nedreptăți privind bugete locale micsorate și încetinirea sau nefinanțarea proiectelor locale, din simplul motiv că nu eram primari PSD, astăzi, prin căderea Guvernului Dăncila, s-a făcut dreptate! Acum putem vorbi despre dezvoltare locală și finanțări corecte privind proiectele locale. Îmi felicit colegii din PNL, dar și ceilalti votanti, pentru că au arătat că își doresc, cu adevarat, o Românie Normală!”

Ce poţi să mai spui! Decât că din acest moment, pentru Drăgulin dar mai ales pentru noi, călărăşenii, se deschid noi orizonturi de dezvoltare, odată ce Guvernul Ciumei roşii a fost ejectat de la Palatul Victoriei!

Bravo, domnu’ Drăgulin, bine ai făcut că ai dat de pământ cu „ciuma roşie”, dar cum o s-o rezolvi cu indemnizaţiile persoanelor cu handicap şi însoţitorii acestora? Se aude prin Primărie că s-ar fi strâns în dreptul „datoriilor” care musai trebuie achitate câteva zeci de miliarde de lei vechi. În plus, în momentul de faţă, şi banii pentru plata salariilor angajaţilor primăriei, toţi funcţionari publici cinstiţi, respectați și integri, aleși sau promovați în baza competențelor dovedite, care au conștiința serviciului public pentru care au fost aleși sau angajați, ar fi insuficienţi până la finalul anului. Mârâie unii, tot prin Primăria pe care o conduci, că bănuţii „ajung” până la jumătatea lunii noiembrie. Deci, încă un „minus” de o lună şi jumătate.

Şi dinspre Guvern, veştile nu-s deloc liniştitoare. Primăria ar figura pe lista lui Dăncilă&Co cu o sumă insuficientă pentru acoperirea indeminzaţiilor persoanelor cu dizabilităţii şi însoţitorii acestora. Ori ca să nu-i mai laşi pe oamenii ăştia cu buza friptă, va trebui să umbli la salariile angajaţilor, provocând în dreptul lor o „gaură” financiară adâncă de vreo...3 luni. Nu-i cam mult? Dar având în vedere că majoritatea dintre ei sunt fani PNL&Iohannis, sunt sigur că ‘mnealor vor supravieţui de Crăciun cu lozinci.

Şi ce să vezi? Uite aşa ai cale liberă spre al 3-lea mandat. Pentru Un Călăraşi Normal, nu? Haidi, succes ca să plăteşti şi împrumuturile!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.