Drăgulin: Ar fi cea mai mare prostie ca PNL să vină acum la guvernare!

În contextul crizei guvernamentale, liderul PNL Călăraşi, Dan Drăgulin a declarat săptămâna trecută că în opinia sa ar fi cea mai mare greşeală ca liberalii să vină în acest moment la guvernare. „Ar fi cea mai mare prostie din punctul meu de vedere să venim la guvernare. Eu nu m-aş implica într-o guvernare acum. Ăsta este punctul meu de vedere ţinând cont de datoriile pe care le avem la nivel naţional, cu salariile pe care le avem la ora actuală şi greutăţile care vor fi în perioada următoare.” a spus Drăgulin care a mai adăugat “După părerea mea, ar fi bine ca în urma alegerilor să intrăm la guvernare. (…) Peste doi ani vom vedea ce se întâmplă. Cei de acum au posibilitatea în ăştia doi ani să-şi facă treaba, dacă şi-o fac. Vom vedea.”

 

Întrebat luni, dacă PNL este pregătit să intre la guvernare în cazul în care va cădea Cabinetul Tudose, preşedintelev Ludovic Orban a spus „Partidul Național Liberal este pregătit în orice moment să își asume răspunderea guvernării, dar preferăm să ne întoarcem la popor pentru că structura Parlamentului actual nu mai reprezintă voința cetățenilor. S-a dovedit în acest an curs de la alegeri că cei care au primit votul cetățenilor i-au mințit pe oameni și folosesc puterea împotriva interesului general.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.