Dragoș Coman, neinteresat de funcția de viceprimar: PNL ar trebui să facă opoziție pentru acești 4 ani!

Dragoș Coman, neinteresat de funcția de viceprimar: PNL ar trebui să facă opoziție pentru acești 4 ani!

Dragoș Coman nu este interesat de o funcție de viceprimar în cadrul Primăriei reședință de județ, susținând miercuri că “dacă și partidul e de acord” ar dori să rămână în cadrul MTS, unde ocupă de la începutul anului funcția de secretar de stat. “Am discutat posibilitatea de a merge viceprimar, probabil a ieșit și în spațiul public. Nu e o dorință personală de a merge într=o primărie condusă de PSD. Din contră! Poziția mea în cadrul partidului (...) e că PNL ar trebui să facă opoziție pentru toți cei 4 ani. E destul de complicat cu o astfel de majoritate și cu actualul format al Primăriei Municipiului Călărași să reușești să-ți impui punctul de vedere mai ales că nu ai o majoritate, nică măcar, simplă în Consiliu. Deci, din punctul meu de vedere, dacă partidul e de acord cu mine, voi rămâne la MTS, în această funcție pe care o ocup și acum, de secretar de stat. a precizat Coman.

Liderul interimar, Emil Dumitru, a susținut ulterior că partidul va avea o propunere de candidat pentru o funcție de viceprimar deși nu crede că va reuși să coaguleze o majoritate în jurul PNL. “Din perspectiva celor 7800 de voturi pe care călărășenii le-au acordat candidatului nostru, PNL, chiar dacă din perspectiva negocierii și a formulei politice, nu are șanse de a da viceprimar, va trebui să luăm o decizie, să prezentăm un profil de candidat. Chit că, repet, calculele politice de azi nu sunt așa de favorabile pentru a avea și câștig de cauză a menționat Emil Dumitru.

La ceremonia de învestitură, desfășurată în urmă cu circa 2 săptămâni, din partea PNL care deține 7 mandate, au obținut mandatele de aleși locali: Viorel Ivanciu, Dragoș Coman, Camelia Croitoru, Marius Călin, Mircea Buzea și Andrei Niță. Pe locul rămas vacant după decesul lui Dan Drăgulin ar fi trebuit să “urce” Alin Ceacărăscu (locul 8) doar că acesta și-a exprimat dorință de a se retrage pentru a-și continua activitatea în cadrul Prefecturii. În acest caz, locul său ar urma să fie ocupat de dc. Georgiana Enache (locul 9) iar dacă Dragoș Coman se va retrage după cum a declarat miercuri, pe locul său ar urma să intre în CL, Mariana Luca (locul 10).

dragoscomanprezentare

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.