Dragoş Coman, mulţumit de rezultatul alegerilor la nivelul TNL Călăraşi!

Alegeri TNLViceprimarul municipiului Călăraşi, Dragoş Coman, secretar al organizaţiei municipale PNL Călăraşi, a salutat rezultatul alegerilor de la nivelul organizaţiei locale, respectiv judeţene a TNL Călăraşi, spunând despre cei doi preşedinţi, Adrian Stoica (foto stânga) şi Alexandru Vasile (foto dreapta) că sub mandatele lor „speranțele, idealurile și viziunea tinerilor vor avea o puternică reprezentare”. „După două săptămâni de zbateri, TNL Călărași și-a finalizat arhitectura de conducere. Atât organizația municipală cât și cea județeană și-au ales doi președinți, despre care pot să spun cu toată încrederea că nu pot sta decât sub influența principiilor și asta ne dă încredere că speranțele, idealurile și viziunea tinerilor vor avea o puternică reprezentare.

Felicitări Alexandru Vasile! Felicitări Adrian Stoica! Felicitări întregii echipe care i-a susținut și celor care au ales să facă parte din birourile de conducere!” a scris Dragoş Coman pe contul personal de facebook.

La lucrările Comitetului de Coordonare Judeţean, desfăşurate duminică la Călăraşi, în sala de spectacole „Barbu Ştirbei” a Centrului Judeţean de Creaţie şi Cultură Călăraşi, a fost prezent şi preşedintele partidului, Ludovic Orban.