Coşmarul D&D!

Coşmarul D&D!

Drăgulin s-a dezlănţuit vineri pe Facebook. Înainte şi după apariţia sa televizată, primarul în funcţie i-a luat la ţintă pe Marius Dulce şi Nicolae Dragu, spunând despre aceştia că “Un fost primar și un fost candidat de primar au bătut palma cu minciuna. Le vom arăta că adevărul mereu iese la iveală. În emisiunea de astăzi am reamintit de dezastrul lăsat de o administrație de tristă amintire și evoluția pozitivă a aparatului administrativ la mai multe capitole, în mandatele mele.”

E limpede că Dulce şi Dragu îi cam fac nopţile albe celui care în 2012 a devenit primar datorită valului uriaş al schimbării, declanşat de USL nu doar la Călăraşi ci în toată ţara. Vorba lui Filipescu spusă pe atunci la Olteniţa, USL ar fi câştigat şi dacă ar fi mers pe mâna unei…sticle de bere. Amatorii de statistici şi-amintesc că Drăgulin a obţinut atunci 18.379 de voturi, cu peste 8500 de voturi mai multe decât rivalul său, Nicolae Dragu (9796 de voturi).

Ce uită să spună Drăgulin e că Marius Dulce şi PSD l-au ajutat substanţial să se impună în faţa lui Dragu. Punându-I pe tavă cel puţin 7-8 mii de voturi!

În 2016, Drăgulin, după un intermezzo la UNPR, a trecut într-adevăr primul linia de sosire, tot pe PNL, adunând 10.127 de voturi. Dar dacă ai aduna voturile lui Dulce (8261 de voturi) cu cele ale lui Dragu (4139), el ar fi fost de-atunci istorie pentru Călăraşi. De aici şi “neliniştile” lui Drăgulin!

Iar dacă Nicolae Dragu n-ar mai avea valoare electorală, de ce s-o fi dus Filipescu, ditamai barosanu’, la el să-l roage să revină în PNL şi să ajute partidul să se menţină şi după 27 septembrie pe primul loc? Şi câte promisiuni i-a făcut fostului primar!

Drăgulin ştie dar spune numai ce-i convine! O ţine, în schimb, langa – danga cu fondurile europene deşi am arătat că „povestea” asta frumoasă generează o povară financiară care apasă enorm pe bugetul local şi aşa destul de pricăjit! De unde să scoată Primăria cele 42 de milioane de euro, contravaloarea fondurilor europene atrase, până când sumele vor fi rambursate de autorităţile statului? Apropos, domnu’ primar, au venit de la Ministerul Dezvoltării banii pe Poşta Veche? Ca să nu mai plătim dobânda pe suma de 6,1 milioane lei împrumutată, d-aia vă întreb. Dar nu-i aşa că vă faceţi mai bine treaba cu împrumuturile bancare? Dacă tot aţi contractat 15 milioane de euro şi tot mai există „spaţiu” în buget, ce mai contează alte 15 milioane de euro?

Cu concediul medical al contracandidatului Dulce am înţeles că...n-am înţeles nimic. În schimb, n-aţi pomenit măcar o iotă de acel Ordin ticălos de înlocuire a sa din funcţie deşi contractul său cu CNAS expira anul viitor în aprilie. Pe de altă parte, Ordinul a fost întocmit în baza unei legi modificată prin  Ordonanţă de Urgenţă, declarată neconstituţională în integralitatea ei. E bine, nu? Şi încă ceva. Cum naiba să suni doctorul ca să fii sigur cât de bolnav este contracandidatul tău? De secretul medical n-aţi auzit niciodată? Poate ne prezentaţi concediul medical la care se presupune că aţi apelat atunci când prin martie aţi intrat în izolare din cauza coronavirusului după ce aţi intrat în contact cu acel coleg de partid de la Constanţa.

Dar, aţi ţinut, în schimb, să precizaţi că aţi intrat în concediu de odihnă însă folosindu-vă, în continuare, de maşina de serviciu în scopuri personale.

Dacă tot aţi spus că „e era concediilor medicale”, cazul Dinulescu nu vă stă în gât? Întreb pentru un prieten. Care nici acum nu înţelege cum a ajuns Vali Barbu în vârful grămezii.

Ca să citez din clasici “Nu o să vă dau prilejul de a dezinforma prin minciuni și o să vin, de fiecare dată, în fața dumneavoastră cu cifre, documente, lucruri ce pot fi verificate.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.