Camelia Ghiveciu, vicepreşedinte al CNAS

Camelia Ghiveciu, vicepreşedinte al CNAS

Camelia Ghiveciu a devenit din 20 decembrie 2019, potrivit Hotărârii Consiliului de Administraţie nr.16, vicepreşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate înlocuindu-l în funcţie pe Răzvan Vulcănescu.

Vicepreşedinte a OFL Călăraşi, Ghiveciu a intrat în CA al CNAS pe 27 noiembrie 2019, potrivit Deciziei 457 a Primului Ministru.

De-a lungul timpului, Camelia Ghiveciu a mai ocupat funcţia de preşedinte – director general al CJAS Călăraşi (aprilie 2008 – aprilie 2009) şi de manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi  (mai – decembrie 2016).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.