Camelia Croitoru, noul inspector general şcolar!

Camelia Croitoru, noul inspector general şcolar!

Camelia Croitoru este noua şefă a învăţământului călărăşean! Marţi, 31 decembrie 2019 a fost „oficializată”, printr-un Ordin emis de ministrul Monica Anisie, şi numirea sa în funcţia de inspector general şcolar (numită prin detaşare!), înlocuind-o astfel pe Elena Mihăilescu, în funcţie din 4 septembrie 2017.

În vârstă de 46 de ani, Croitoru (foto dreapta), vicepreşedinte al PNL Călăraşi, a ocupat funcţia de director al Casei Corpului Didactic din 13 iulie 2012. Absolventă a Facultăţii de limbi străine a Universităţii Craiova (2003) şi a Facultăţii de Sociolologie Psihologie a Universităţii Spiru Haret Bucureşti (2007), Croitoru a activat de-a lungul timpului ca profesor de franceză în cadrul Grupului Şcolar Auto (2003-2005), Grupului Şcolar Danubius (2005 – 2009) şi Colegiul Naţional Barbu Ştirbei (din 2009 încoace).

Din 2012 şi până în prezent deţine şi funcţia de consilier local.

Susţinută de preşedintele partidului, Dan Drăgulin, Camelia Croitoru a câştigat competiţia internă în partid cu Lucica Barbu, sprijinită în acest “demers” de senatorul Răducu Filipescu, fost preşedinte al PNL Călăraşi.

Pentru funcţia de inspector general adjunct, propunerea PNL Călăraşi este Adriana Butoi însă actuala directoare a Şcolii Tudor Vladimirescu va trebui să mai aştepte o perioadă întrucât actuala deţinătoare a funcţiei, Steluţa Caraion, a fost numită în funcţie prin concurs.

În altă ordine de idei, potrivit sureselor noastre, fostul inspector general şcolar, prof. Elena Mihăilescu va ocupa în scurt timp funcţia de director al Şcolii Carol I din Călăraşi.

ALDIS7

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.