Călărași | Prefectura va fi condusă de un reprezentant PNL

Călărași | Prefectura va fi condusă de un reprezentant PNL

Instituția Prefectului Județul Călărași va fi condusă de un reprezentant al PNL, susțin liberalii călărășeni care au de ales între actualul subprefect, Nicolae Dumitru și fostul candidat pentru președinția Consiliului Județean, Valentin Barbu, în prezent administrator public al Primăriei Dragalina. Cele mai mari șanse pare să le aibă Dumitru care se bucură și de susținerea liderului interimar al organizației județene, deputatul, Emil Dumitru. O decizie în acest sens va fi luată în zilele următoare.

La nivel național, potrivit discuțiile purtate luni seară în cadrul coaliției de guvernare, va mai avea prefecți în județele Alba, Bistrița-Năsăud, Braşov, Bihor, Botoşani, Caraş-Severin, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Sibiu, Teleorman, Vâlcea şi Vrancea.

USR a primit în urma negocierilor posturile de prefect din judeţele Argeş, Bacău, Brăila, Galaţi, Gorj, Ialomiţa, Maramureş, Suceava şi Timiş. În schimb, prefecturile Buzău, Harghita, Tulcea, Vaslui și cea a Capitalei ar urma să revină PLUS.

UDMR va numi prefecți în județele Arad, Cluj, Covasna, Satu Mare și Sălaj.

În urmă cu o săptămână, liderul PNL, Ludovic Orban, anunța că PNL va avea 23 de prefecți și 47 de subprefecți, USR-PLUS va avea 14 prefecți și 28 de subprefecți, iar UDMR va avea 5 prefecți și 10 subprefecți.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.