Călăraşi / La PNL, toată lumea se gândeşte...

Coincidenţă sau nu, la PNL Călăraşi toţi liderii importanţi s-au îmbolnăvit de...ipocrizie cronică. Nici unul dintre „greii” partidului, şi mă refer aici desigur la Filipescu, Iliuţă sau Drăgulin, n-a precizat până acum dacă intenţionează să candideze pentru şefia filialei judeţene, la alegerile programate în primăvară. Toţi la unison spun că se mai...gândesc! Chiar să nu-i mai intereseze o astfel de responsabilitate politică? Mă cam îndoiesc!

Tonul l-a dat în octombrie anul trecut, chiar preşedintele „în exerciţiu”, Răducu Filipescu. „Până la anul mă mai gândesc. Să văd şi eu care sunt candidaţii. Candidaţi la preşedinţia organizaţiei pot fi mulţi, nu numai Filipescu, ori Drăgulin. De câte ori Iliuţă nu a spus una şi a făcut alta? C ear fi pentru prima dată? este declaraţia boss-ului cel mare, dată în octombrie 2016 şi pe care o puteţi citi pe www.obiectiv-online.ro. Acelaşi Filipescu, tot atunci, mai spunea „Iliuţă vrea să candideze. Drăgulin o să vrea să candideze. Eu mă mai gândesc. Or mai fi şi alţii (...). Poate candidează Cătălin Predoiu”

L-a urmat primarul Dan Drăgulin, liderul organizaţiei municipale Călăraşi afirmând recent, mai exact în urmă cu nicio lună, pentru www.arenamedia.ro „La ora actuală, nu m-am gândit dacă voi candida sau nu”.

Declaraţia de mai sus a lui Drăgulin seamănă izbitor cu cea făcută joi de către liderul CJ Călăraşi, Vasile Iliuţă, primvicepreşedinte al partidului. „La momentul ăsta, nu am decis dacă voi candida sau nu” a fost răspunsul lui Iliuţă la întrebarea dacă-şi va depune candidatura în primăvară.

Lideri politici autentici, cu succese fără număr în spate, Filipescu, Drăgulin şi Iliuţă preferă acum să joace şah decât să facă „programe” sau „moţiuni” politice în baza cărora să-şi asume conducerea organizaţiei pentru următorii 4 ani. Pentru că au mult de muncă chit că sunt la butoane în cele mai importante instituţii ale administraţiei publice locale. Rezultatele de la parlamentare ar trebui să le provoace şi acum frisoane iar în următorii 4 ani vor avea loc alegeri europarlamentare, prezidenţiale şi chiar locale şi parlamentare.

Cred mai degrabă că fiecare din cei menţionaţi mai sus îşi ascute sabia. Se fac calcule, alianţe, înţelegeri şi asta pentru că Filipescu s-a trezit deodată cu contracandidaţi ajunşi la maturitate, dornici să-şi depăşească „profesorul”. Au destule motive!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.