C. Corbu: Vă prezint interesul lui Vasile Iliuță, față de învățământul din județ. Boboc: Lasă milogeala, fă o rectificare bugetară!

C. Corbu: Vă prezint interesul lui Vasile Iliuță, față de învățământul din județ. Boboc: Lasă milogeala, fă o rectificare bugetară!

După ce în urmă cu o săptămână i-a dat o “replică” pe măsură lui Vasile Iliuţă, reproşându-i că şi-a completat studiile pe la vreo 40 de ani, marţi primarul Grădiştei, Constantin Corbu, al doilea în ierarhia PNL Călăraşi i-a mai aplicat două “perechi de palme” preşedintelui Consiliului Judeţean, de data asta pentru că a refuzat să aloce Primăriei suma de 58.186 de euro, necesară pentru repararea acoperişului liceului tehnologic, motivul fiind unul eminamente politic. “Bună ziua tuturor! Vă prezint interesul lui Vasile Iliuță, față de învățământul din județ. Așa apreciază el educația, când lui nu i-a plăcut școala. Cu toate că am hotărârea nr.3, din24/02/2020, a Comitetului Județean pentru Situații de urgență și Raportul de evaluare nr.2969, din 14/04/2020, a refuzat să-mi aloce suma de 58186 €, afirmând că trebuie să dea la Spitalul Săpunari(!!!!!!!), și afirmând, redau textual: "De, Corbule, nu ai vrut să treci cu mine la PSD, nu primești nimic!” a scris pe contul personal de Facebook primarul Corbu care a continuat “Rog toată presa locală sau națională care dorește să facă un reportaj pe această temă, îi aștept. Copiii din Liceul afectat, nu sunt nici PSD-isti, nici PNL-isti, ei vor doar să învețe. Voi transmite și Ministerului Educației, care a fost informat de o lună de zile, imaginile și filmările care vor însoți această postare! Vă doresc numai bine!”

O replică la cele de mai sus a venit dar nu dinspre Consiliul Judeţean care a “verificat” că Primăria Grădiştea deţine în cont suma de 2.128.000 lei (probabil excedent bugetar!), ci din partea fostului primar, Alecsandru Boboc, rivalitatea dintre cei doi devenind deja proverbială. “De ce nu sesizezi și ziariștii de la UE, de la NATO și din tot Universul??? Vasile Iliuta cu puținii bani pe care îi are la dispoziție, are de administrat un județ întreg, iar între sănătate și învățământ (care oricum, din martie este închis) a ales, și bine a făcut, sănătatea! În urmă cu puțin timp, când i-ai atacat pe consilierii județeni Nicolae ROGOZ și Ilie Tilpeanu ziceai că "te vei descurca singur"! Acum ce ai făcut Bobiță - au venit ploile peste comună și te-ai panicat? Așa este când nu te implici la timp. Fă o rectificare bugetară, că la începutul anului aveai cca. 46 de miliarde de lei vechi în fondul de rulment și distribuie necesarul de bani pentru acoperișul Liceul Tehnologic Grădiştea. Lasă milogeala la Consiliul Judetean Calarasi și nu mai cheltuii banii pentru păcălirea cetățenilor comunei Grădiștea, cu canalizarea a două ulițe (doar în Grădiștea de această dată), cum ai făcut acum patru ani cu asfaltarea a câte două străzi în fiecare sat!

P.S. 1 - nu te mai victimiza atât pentru că prioritatea ta, pentru învățământul local a fost doar aceea de a schimba directorii, gest care oricum nu te-a ajutat cu nimic, pentru că a venit peste tine pandemia, s-au închis școlile și ai primit informații - KANÇI! Și aici ți-ai luat plasă!

P.S. 2 - dacă tot ești în "perioada spovedaniei" - spune oamenilor cum ai jucat și pe la alte partide (în ordine: PNL și te-au dat afară; PPDD; PDL și din nou PNL), iar înainte de "a te lua Iliuță la PSD" cum ai tras de sfori să vi tu înaintea lui.

I P O C R I T U L E E E...!”

P.S. 3 - nu te mai agita atât pentru că oricum ești PA!, din toate punctele de vedere!” a fost reacţia lui Boboc pe contul personal de Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.