Borcea / Aniel Nedelcu Pațurcă: Le voi “răspunde” adversarilor noștri, în următorii 4 ani de mandat, prin fapte

Borcea / Aniel Nedelcu Pațurcă: Le voi “răspunde” adversarilor noștri, în următorii 4 ani de mandat, prin fapte

Pe 27 septembrie, Borcea i-am mai dat un mandat de încredere lui Aniel Theodor Nedelcu Pațurcă. Primarul susținut de PNL a câștigat într-o manieră entuziasmantă pentru a 3-a oară consecutiv competiția pentru Primărie depășindu-l la mare distanță pe social democratul George Burlacu.

Miercuri, în prezența prefectului Marian Stoica, a senatoarei Roxana Pațurcă, a vicepreședintelui PNL, Ciprian Pandea, candidat pentru Senatul României și a inspectoarei școlare, Elena Mihăilescu, primarul și consilierii locali validați de instanță au depus jurământul în cadrul ceremoniei de învestitură.

“În primul rând, vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine în această campanie care n-a fost una deloc ușoară. Eu zic că împreună cu dvs., cu consilierii locali am fost o echipă puternică, o forță. Am făcut o campanie frumoasă. Nu am răspuns, am ales să facem o campanie onestă, curată. Le voi răspunde adversarilor noștri în următorii 4 ani de mandat prin fapte, nu prin dezinformări, minciuni așa cum au procedat ei.

În altă ordine de idei, vreau să știți că sunt un om ferm, corect și hotărât. Vreau să duc la îndeplinire toate proiectele pe care le-am început și pentru asta am nevoie, în primul rând, să fim o echipă puternică.

Am în vedere proiecte frumoase pentru comună și mă gândesc cu precădere la aducerea de gaze, la asfaltarea restului de drumuri, de străzi. Noi avem deja un procent de 99% de străzi asfaltate. Dar pentru asta, am nevoie de o echipă pregătită, o echipă de consilieri inimoși iar împreună cu colegii din opoziție să formăm cu adevărat o echipă puternică, unită astfel încât să ne îndeplinim toate proiectele asumate. N-am nicio îndoială că echipa de consilieri PNL e bine pregătită profesional.

Vreau să felicit și aparatul de specialitate al primarului, pe toți angajații Primăriei. Mă știți bine, vreau să le facem pe toate în litera legii. Sper ca cetățeanul din comună care vine zi de zi la Primărie să găsească o echipă capabilă să-i rezolve în timp util problemele cu care se confruntă. Să nu stea la rând, așa cum se întâmplă cu ani în urmă când am preluat primul mandat, și să fie trimis de la un birou la altul. Vreau să fim prompți. Mi-am dorit întotdeauna ca echipa de la Primărie să fie bine înrădăcinată, bine pregătită pe domeniile respective. Încă o dată vă mulțumesc și să ne ajute Bunul Dumnezeu în tot ceea ce vom face!a fost mesajul transmis de primarul Aniel Nedelcu Pațurcă, imediat după depunerea jurământului.

borcea3

Senatoarea Roxana Pațurcă l-a felicitat pe primar pentru victoria obținută la locale, susținând printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook că “Astăzi am trăit un moment emoționant - Theo, soțul meu, a depus jurământul pentru un nou mandat ca primar al comunei Borcea. Realegerea sa ca edil în această frumoasă comună călărășeană nu face altceva decât să confirme faptul că borcenii își doresc în fruntea lor un primar destoinic, capabil să conducă destinele comunei și să o facă să prospere, un om de cuvânt și de onoare care a știut mereu să ducă la capăt proiectele pe care le vedem cu toții dezvoltate în Borcea.

Alături de invitații care au onorat această ceremonie cu prezența lor, i-am urat, la rândul meu, succes în noul mandat și, cel mai important, să reușească să atragă finanțările de care are nevoie pentru implementarea a tot ceea ce și-a propus pentru locuitorii comunei. Succes, Theo, sunt mândră de tine și de ceea ce faci pentru oamenii din Borcea! Să fii sănătos şi să-ți dea Dumnezeu puterea de a-ți duce şi acest mandat cu succes până la final, în beneficiul comunității pe care o slujeşti cu atâta dăruire!”

borcea2

Vicepreședintele PNL Călărași, Ciprian Pandea, a salutat votul covârșitor dat de locuitorii comunei lui Aniel Nedelcu Pațurcă, asigurându-l pe primarul reales de toată susținerea sa în cazul în care pe 6 decembrie va obține mandatul de senator. “Felicitări, domnule primar! Sunt onorat să fiu astăzi lângă dl. Primar. Este unul dintre cei mai tineri și mai apreciați primari pe care-i avem noi.Îl cunos pe dl primar încă de la primul mandat. Și-a propus să facă multe lucruri bune și a reușit. Astîzi, comuna Borcea este cea mai asfaltată localitate din județ iar această realizare i se datorează domnului primar. Vreau să-i urez mult succes. Observ că are alături o echipă de consilieri pricepuți, harnici, bine pregătiți, din toate categoriile socio-profesionale. Dacă a reușit asta, e clar că în următorii 4 ani, comuna Borcea va prospera. Și vă promit că în acest mandat, cu siguranță, veți aduce gaze în comunea Borcea. a spus candidatul susținut de PNL pentru Senat, Ciprian Pandea.

Miercuri au depus jurământul și aleșii locali validați de instanță după cum urmează: Asimacopol Gherghina (PNL), Bîra Mihai Vasile (PNL), Burlacu George Alexandru (PSD), Ciotură Traian ( PNL), Dumitru Marian ( PNL), Dobre Maria Doina ( PNL), Gheorghe Valentin ( PNL), Ghiţă Nicu ( PSD), Iacob Gheorghe ( PNL), Leuştean Margareta Larisa ( PSD), Nedelcu Lilică ( PNL), Nicolae Ionel ( PNL) şi Panait Rodica ( PNL).

Din păcate, cei prezenți la ședință au primit și o veste tristă. Marți seară s-a stins din viață fostul primar, Marcel Zăgărin, cel care obținuse mandatul de consilier local.

borcea4

Borcea / Primar / Rezultate

Total alegători înscriși în liste: 6.815

Total alegători prezenți la urne: 3.137

Prezența: 46,03%

Total voturi valabil exprimate: 3.028

Total voturi nule: 109

Aniel Nedelcu Pațurcă (PNL): 2.179 voturi / 71,96%

George Burlacu (PSD): 653 voturi / 21,56%

Marcel (PRO România): 150 voturi / 4,95%

Dumitrița Gerea (PRM): 46 voturi / 1,51%

Borcea / Consiliul Local / Rezultate

Total alegători înscriși în liste: 6.815

Total alegători prezenți la urne: 3.137

Prezența: 46,03%

Total voturi valabil exprimate: 3.006

Total voturi nule: 131

PNL: 2.099 voturi / 68,92%

PSD: 665 voturi / 22,12%

PRO România: 165 voturi / 5,48%

PRM: 77 voturi / 2,56%

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.