“Ăștia de la PNL sunt într-un asemenea delir că rămâi blocat!”

“Ăștia de la PNL sunt într-un asemenea delir că rămâi blocat!”

Liberalii prin vocea premierului desemnat, Florin Cîţu, susţin că adeverinţa de venit va fi transmisă în format electronic instituţiilor din subordinea Ministerului Muncii.

„Astăzi încă o veste bună pentru toţi românii. Fără curierat între instituţii! Adeverinţa de venit va fi transmisă în format electronic instituţiilor din subordinea Ministerului Muncii. Românii nu trebuie să facă servicii de curierat între instituţiile statului. Sistemul informatic este dezvoltat şi administrat de Ministerul Finanţelor Publice şi pregătit să trimită adeverinţa de venit în format electronic.” a anunțat, luni, Florin Cîţu, premierul desemnat.

Necazu’ e că...nu prea-i aşa. Bunăoară, fostul şef al Serviciului de comunicare din cadrul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Cristian Vasilcoiu scrie pe contul personal de Facebook că „Iar mint Violeta Alexandru și Florin Cîțu poporul cu Facebook-ul: au scris că ar fi dat acces angajaților caselor de pensii la declarația 112 care se depune la Finanțe. Îmi scrie un director PNL-ist de casă județeană de pensii: "Avem acces la declarația 112 din anul 2011!" Ăștia de la PNL sunt într-un asemenea delir că rămâi blocat! P.S.: la fel a zis acum câteva săptămâni că a dat acces în Revisal, aceeași poveste, aveau demult!”

cituadeverinta

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.