Alexandru Vasile, ales vicepreşedinte TNL!

Alex Vasile TNLOrganizația Județeană a TNL Călărași anunţă că, în urma votului exprimat la Congresul TNL desfășurat la Parlamentul României, duminică, 22 octombrie, deputatul Mara Mareș este noul președinte al Tineretului Național Liberal, candidat susținut de cei 35 de delegați din județul Călărași.

 

Totodată, în cadrul aceluiași Congres, președintele TNL Călărași, Alexandru-Lucian Vasile, a câștigat detaşat funcția de vicepreședinte al Regiunii Sud Muntenia. Încă doi colegi din cadrul filialei noastre fac parte, începând de duminică, 22 octombrie, din noul Birou Politic Național al PNL. Este vorba de secretarul general, Ancuța-Antoaneta Brașoveanu, care a primit funcția de membru, și de prim-vicepreședintele, Andrei Romilă, care a primit funcția de membru CNRA.

”Sunt extrem de mulțumit de rezultatul Congresului TNL, candidatul susținut de filiala pe care o conduc, deputatul Mara Mareș, fiind și cel care a obținut cele mai multe voturi din partea colegilor mei tineri liberali. Îi transmit, și pe această cale, felicitări Marei, pe care vreau să o asigur, încă o dată, de tot sprijinul TNL Călărași în mandatul pe care l-a primit. Totodată, mă simt obligat, în urma funcției obținute, cea de vicepreședinte al Regiunii Sud Muntenia, să fac tot ce îmi stă în putință pentru a reprezenta cu cinste filiala TNL Călărași la nivel de regiune!”, a declarat Alexandru-Lucian Vasile, președinte al Organizației județene a TNL Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.