Alegeri la PNL Călăraşi. Viorel Ivanciu: Este, fără îndoială, o provocare majoră pentru mine!

ivanciu mun a Vineri, 3 noiembrie, în cadrul organizaţiei municipale PNL Călăraşi vor avea loc alegeri. Începând cu ora 16.00 se vor desfăşura lucrările Comitetului de Coordonare Locală care va stabili noul preşedinte al filialei. Pentru funcţia de preşedinte, rămasă vacantă după ce Dan Drăgulin a fost ales lider al organizaţiei judeţene există o singură candidatură, cea a actualului preşedinte interimar, Viorel Ivanciu, ales, în primăvară, în funcţia de primvicepreşedinte. Tot vineri vor mai avea loc alegeri pentru o funcţie de primvicepreşedinte, de vicepreşedinte şi de membru.

Membru al Partidului Naţional Liberal din 2010, Viorel Ivanciu a ocupat în două rânduri funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipale. În 2012 a obţinut primul mandat de consilier local iar din vara anului trecut ocupă una din funcţiile de viceprimar al municipiului reşedinţă de judeţ..

 

Domnule Ivanciu, pe 3 noiembrie va avea loc Comitetul de Coordonare Local al organizaţiei municipale PNL Călăraşi, şi din informaţiile pe care le deţinem sunteţi singurul candidat care aspiră la funcţia de preşedinte al acestei organizaţii. Poziţia respectivă este vacantă după ce Dan Drăgulin a fost ales în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene. Ce înseamnă pentru dumneavoastră această nouă provocare?

În primul rând confirm ceea ce ai spus! Într-adevăr vineri vor avea loc alegerile pentru funcția de președinte, dar şi pentru o funcţie de primvicepreşedinte, de vicepreședinte, și de membru în Biroul Organizației Municipale.

Este, fără îndoială, o provocare majoră pentru mine. Am trecut prin niște faze de la simplu membru cu atribuțiuni mai puține până la trecerea prin niște funcții. Am condus în două rânduri organizația ca președinte interimar. Am obţinut şi rezultate bune şi asta se datorează în primul rând în primul rând echipei cu care am colaborat. Asta a făcut ca toţi ceilalți colegi ai mei să considere că nu trebuie să-și depună candidatura.

Apreciez lucru ăsta, e o chestie care mă onorează, dar în acelaşi timp mă şi obligă. Ne aşteaptă vremuri grele, zic eu, ca partid de opoziţie, trăim vremuri dificile şi din cauza a tot ce se întâmplă în perioada asta în ţară. Sunt lucruri destul de complicate şi în contextul acesta internaţional şi atunci sigur că va fi foarte mult de muncă.

Sper ca împreună cu colegii mei care vor fi aleşi vineri alături de mine şi cu cei care deja sunt în biroul organizaţiei municipale, cu cei care au fost aleşi la organizaţia de femei, de tineret, de pensionari şi mai nou la studenţi, să facem o echipă bună, să motivăm pe toată lumea şi să creăm o atmosferă de lucru pozitivă în cadrul organizaţiei municipale pentru că ne aşteptă bătălii grele.

Vor fi bătălii electorale dificile pe parcursul anilor 2019 şi 2020. Nici anul 2018 nu este uşor fiind o provocare majoră pentru Executivul Primăriei din rândurile căreia faceţi parte, în calitate de viceprimar.

Sigur că da. Avem un 2018 foarte important. Am demarat o serie de proiecte, sperăm să reuşim să le demarăm şi altele. Am făcut pregătirile necesare pentru ca în primăvara anului viitor să ieşim cu mult mai multe proiecte şi să facem ca aceste lucruri să se întâmple. Până la urmă asta e o adevărată bătălie pe care sper să o câştigăm, să realizăm cât mai multe lucruri pentru comunitatea noastră.

Care ar fi mesajul dumneavoastră pentru colegi, din noua poziţie de preşedinte cu acte în regulă al Organizaţiei municipale? Ce aşteptări aveţi de la domniile lor?

În primul rând eu aş vrea să le mulţumesc că fără ei nu aş fi fost astăzi aici. Sigur, sunt anumite persoane cărora ar trebui să le mulţumesc mai mult, celorlalţi într-un alt mod dar fără ei nu aş fi ajuns să candidez la o funcţie atât de înaltă în organizaţia municipal PNL Călăraşi.

Mesajul ar fi că o să încerc să conduc cu cât mai multă eleganţă, o să încerc să le deleg competenţele. Totdeauna părerile cât mai multora dintre noi adunate vor face mai mult decât părerea unuia sau altuia. Deci o să deleg aceste competenţe, şi o să încerc să îmbin eleganţa cu fermitatea. Aştept ca lucrurile să se întâmple, aştept să monitorizăm activitatea fiecăruia cât mai bine în aşa fel încât să putem măsura tot ceea ce unul sau altul realizează în organizaţie pentru comunitate, pentru partid astfel încât să cuantificăm cât mai multe rezultate notabile.

Mulţumesc!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.