Aceleaşi metehne!

Aceleaşi metehne!

Candidatul PNL pentru Primăria Călăraşi, Dan Drăgulin, a postat marţi pe pagina personală de Facebook un mesaj de susţinere din partea primarului municipiului Oradea, Ilie Bolojan despre care a scris că  este “cel mai performant edil din ţară”.

Culmea e că tot astăzi, ce coincidenţă!, site-ul www.stiripesurse.ro scrie că “Bihorul a ajuns un judeţ sub teroare. Oamenii se tem fie de consecinţe negative din partea baronului Ilie Bolojan în cazul în care îndrăznesc să îl critice, fie de atacuri din partea fanilor acestuia. Este valabil şi în politică, unde liderii USR se tem să îl critice pe primarul municipiului Oradea, cel care candidează mai nou pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, de teamă că unii dintre cei care vor să voteze USR la consiliul local sunt fani Bolojan.” Ba chiar este “ataşată” şi o înregistrare audio apărută pe Youtube, în care Marius Sovarschi, candidat USR la Consiliul Local Oradea, recunoaşte că stategia partidului e să-l menajeze pe Bolojan. "Noi avem o masă destul de mare de votanţi care votează cu Bolojan. Încercăm pe cât posibil să nu fim foarte vehemenţi la orice ar putea să ducă la ideea că îl atacăm pe Bolojan. Mergem indirect, spunem aşa chestii mai... le îndulcim un pic. Până la urmă, ăsta e şi pericolul, să dăm prea tare în el... (neinteligibil) experţii în comunicare şi să pară că-l atacăm pe Bolojan. E complicată politica asta. Aşa de mult am vrea să dăm şi noi! Mai dăm acuma prin Delia, prin Vasile. Şi ei se mai moderează, nici ei nu prea respectă. Mai scriem, dar încercăm cum ar veni fără acuze, doar să constatăm nişte chestii, fără acuze. Ne-am dat seama că ne-o luăm în freză", afirmă candidatul USR. Aoleooo, aşa cevaaa!

A doua coincidenţă! “Poveştile” lor sunt identice. Şi la Călăraşi, Drăgulin a reuşit până la urmă să se descotorosească de criticile useriştilor, punându-i cu botu’ pe labe cu sprijinul Ameliei Giurcan. Acum, unul nu mai scoate vreo înjurătură la adresa bardului din Coslogeni! „Insolventa” care se „visează” vicepreşedinte al CJ Călăraşi dacă, desigur, alegerile pentru şefia Consiliului Judeţean vor fi câştigate de Valentin Barbu, a „izbutit” să-şi retragă candidatul propriu din cursa pentru Primărie, făcându-l să-şi „asume” o scuză de toată jena. Şi ca umilinţa să fie maximă, de unde se visa primar, a ajuns bietu’ om pe locul 6, cu aceleaşi şanse de a intra în Consiliul Local similare cu ale porcului de Crăciun!

Potrivit aceluiaşi site, www.stiripesurse.ro, Ilie Bolojan este primar al municipiului Oradea de 12 ani. În ultimii ani, în jurul acestuia s-a creat un mit al primarului destoinic, în ciuda faptului că munte dintre lucrările din oraş sunt deja în stare de degradare, iar pentru altele, cum este centura, a autorităţile locale au beneficiat de sprijinul guvernului. În presă apar periodic articole plătite în care Oradea este un oraş lăudat, iar mitul Bolojan duce inclusiv la ignorarea unor situaţii jenante pentru liberali, cum ar fi candidata unui colaborator dovedit al Securităţii la Primăria Oraşului Aleşd.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.