10 motive pentru care Vasile Iliuţă nu e o povară pentru PNL

iliuta 17 iunieNu mai e demult vreun secret ! Domnul Vasile Iliuţă nu e doar liderul CJ Călăraşi ci şi „duşmanul de moarte”, în viaţă, al fostului lider al PNL Călăraşi, în prezent senator, domnul Răducu Filipescu. Sigur, ce v-am spus nu e o noutate, ci mai degrabă o banalitate. În ciuda adversităţii dintre cei doi menţionaţi anterior, domnul Iliuţă nu e musai şi o „povară” pentru organizaţia judeţeană PNL Călăraşi, condusă de câteva luni, de domnul Daniel Ştefan Drăgulin. 

 

Iată şi vreo 10 „motive” în acest sens: 

 

1. Pentru că în plan personal dar şi material, e atât de bogat încât n-ar avea nici un motiv major să „atârne” la banul public şi pe cale de consecinţă să devină o „pecingine” pentru PNL, partid, populat, desigur de oameni cinstiţi şi creativi, cei mai mulţi dintre ei, dacă nu chiar toţi, bugetari.

2. Pentru că nu-i place nici lui să-şi facă selfie, aşa cum bine procedează şi şeful său de partid, domnul Drăgulin. Sunt absolut de acord cu muştruluiala aplicată de acesta din urmă domnului Ciprian Pandea şi acoliţilor săi din PSD pe această temă!

3. Pentru că nu-l deranjează cum arată Piaţa Centrală în septembrie 2017, monument al neputinţei al actualei administraţii Drăgulin, aşa cum a catalogat-o cândva presa locală.

4. Pentru că nu-i interesat de presupusul conflict de interese care planează asupra doamnei Camelia Croitoru, noua stea a PNL care în vara anului trecut a propus şi a votat, într-o extraordinară a Consiliului Local un amendament de vreo 500 de milioane de lei pentru liceul condus de soţul său.

5. Pentru că le-a permis prea uşor unor meseriaşi – liberali în cuget şi-n simţire din CJ să se mute cu serviciul la Primăria Călăraşi deşi blocaseră conform spuselor sale activitatea din Consiliu. Nu le vom da numele pentru că se ştiu, şi singuri, prea bine!

6. Pentru că a procedat exact ca predecesorul său, Răducu Filipescu când a venit la cârma judeţului. Şi-a adus oamenii săi pe care i-a angajat în funcţii cheie. Mare, mare păcat că legea nu-i permite să-i dea măcar o oră – două pe zi de lucru lui Valentin Deculescu. Munca sa se vede din plin la Primăria Călăraşi.

7. Pentru că a pus umărul la câştigarea totală a alegerilor locale judeţene de către PNL, lucru recunoscut fie şi cu jumătate de gură de fostul lider al partidului, eternul său inamic, Răducu Filipescu.

8. Pentru că după un an şi câteva luni de la câştigarea mandatului de preşedinte, CJ va raporta în curând investiţii în judeţ, în baza unor fonduri guvernamentale şi europene de 90 de milioane de euro, de 3 ori mai mult decât cele realizate de predecesorul său. Îi ştiţi numele!

9. Pentru că e singurul liberal de top, zdravăn la minte (pardon, diplomat!) care a înţeles că Guvernul nu e doar al coaliţiei PSD – ALDE ci şi al României iar ca să obţii finanţare te mai faci şi frate cu dracupână treci puntea! Dacă stai la birou şi aştepţi să te sune Ministerul, câştigi de pildă 2 din cele 10 proiecte depuse. Deh, boieria costă!

10. Pentru că nu e perfect ci perfectibil şi ştie prea bine că cine munceşte, mai şi greşeşte!

Sigur că mai sunt şi alte motive. Puteţi să le identificaţi şi voi. În linişte!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.