R. Pațurcă: Faptele bune nu au chip, dar aduc zâmbete de neprețuit pe chipul celor care beneficiază de ajutorul nostru

 R. Pațurcă: Faptele bune nu au chip, dar aduc zâmbete de neprețuit pe chipul celor care beneficiază de ajutorul nostru

Senatoarea Roxana Pațurcă a anunțat prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook că s-a alăturat Asociației LULU – Fapte bune perntru Suflet, în calitate de ambassador, ‘misiunea” sa fiind aceea de a aduce “tot mai multe bucurii copiilor și tuturor celor încercați mult prea devreme și mult prea mult de greutățile vieții”.

paturcaambasadorlulu

Dragii mei,

Așa cum știți cei mai mulți dintre voi, mereu am ajutat pe cei aflați în nevoie și am făcut tot ceea ce mi-a fost cu putință pentru ca să alin, să încurajez, să ofer și să dăruiesc. Am ținut de-a lungul timpului ca acțiunile mele să fie cunoscute doar de cei care au beneficiat de ajutorul meu. A fost o alegere conștientă, dorind să delimitez astfel politica de acțiunile personale, de suflet.

Constatăm însă că avem, la nivel social, nevoie de implicarea celor care pot, prin imaginea lor, să contribuie la ajutorarea celor în nevoie, la încurajarea unor proiecte și inițiative locale sau personale, la clădirea unor visuri și la înfăptuirea unor idealuri.

În acest context am ales să mă alătur Asociației LULU - Fapte pentru Suflet întrucât această echipă de oameni minunați și-a propus să deschidă cât mai multe uși în beneficiul acelora care chiar au nevoie de sprijinul nostru. Să faci fapte pentru suflet înseamnă mai mult decât a face o donație. Să faci fapte pentru suflet înseamnă să te implici activ, înseamnă să fii acolo și să simți cum mâna ta de ajutor a creat o minune. Iar copiii, în special, au nevoie de minuni în viața lor!

Prin Asociația LULU îmi doresc să aduc tot mai multe bucurii copiilor și tuturor celor încercați mult prea devreme și mult prea mult de greutățile vieții, dar în același timp să încurajez proiectele locale prin intermediul cărora putem aduce un plus societății și comunității.

Am decis astfel să devin ambasador al acestei micuțe dar inimoase asociații și să încerc să îmi aduc aportul la tot ceea ce înseamnă proiectele aflate în derulare, să popularizez faptele bune și minunile care se vor înfăptui și să încercăm să obținem finanțare cu ajutorul celor cărora le pasă de semeni și pot contribui pentru ajutarea lor.

Așa cum spun și cei din cadrul echipei de voluntari ai asociației, faptele bune nu au chip, dar aduc zâmbete de neprețuit pe chipul celor care beneficiază de ajutorul nostru.

Fiți mai buni, fiți mai înțelegători și fiți mai atenți la nevoile semenilor voștri!

https://faptepentrusuflet.ro/” a scris pe Facebook Roxana Pațurcă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.