Dăncilă confirmă publicarea volumului despre realizările Executivului în 2018

Dăncilă confirmă publicarea volumului despre realizările Executivului în 2018

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că pentru a stabili ce are Guvernul de făcut în acest an, este nevoie de un raport detaliat al măsurilor din programul de guvernare adoptate şi implementate în cursul anului 2018, document care va fi publicat şi distribuit instituţiilor din administraţie.

”Pentru a stabili foarte clar ce avem de făcut în acest an, avem nevoie de un raport detaliat al măsurilor din programul de guvernare adoptate şi implementate în cursul anului 2018. Am solicitat Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză să elaboreze acest raport, în colaborare cu ministerele şi instituţiile guvernamentale. Documentul va reflecta măsurile luate în toate domeniile de activitate, proiectele de investiţii finalizate în cursul anului 2018 şi stadiul celor în curs de finalizare. Consider că este de datoria noastră şi în spiritul asigurării transparenţei activităţii guvernamentale să facem cunoscute efectele măsurilor pe care le-am luat, programele guvernamentale derulate, investiţiile realizate din bugetul naţional, cât şi din fondurile europene”, a afirmat Dăncilă.

Potrivit unui memorandum aflat pe ordinea de zi a şedinţei, Guvernul va publica un volum despre realizările Executivului în anul 2018, în 500 de exemplare, acesta urmând să fie realizat de Comisia Naţională de Prognoză, sub coordonarea lui Darius Vâlcov.