Tăriceanu, scrisoare către ALDE european: Voi semnala erorile din raportul MCV şi rezoluţia din Parlamentul European

Tăriceanu, scrisoare către ALDE european: Voi semnala erorile din raportul MCV şi rezoluţia din Parlamentul European

Presedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că nu a discutat în coaliţie raportul MCV, anunţând şi că va trimit colegilor din ALDE european o scrisoare în care să-şi exprime dezamăgirea faţă de conţinutul rezoluţiei adoptate de PE.

“Această rezoluţie analizează dintr-o perspectivă eminamente politică o serie de evenimente fără a exista o informare echilibrat, fără a exista o singură menţiune la poziţia oficială a autorităţilor române, fie că este vorba de guvern, fie că este vorba de parlament, iar acest lucru este cu totul şi cu totul nefiresc. Este un document total dezechilibrat, este subiectiv, care ne dezamăgeşte profund. Nu toţi membrii grupului ALDE au votat în favoarea rezoluţiei.” a declarat liderul ALDE Călăraşi, Laurenţiu State care a continuat “Între timp am primit informaţii din cadrul grupului ALDE şi aceste informaţii ne întăresc convingerea că foarte mulţi din cei care au votat nu ştiau despre ce e vorba în realitate. Sunt colegi de bună credinţă care au început să îşi pună întrebări serioase în legătură cu formulele care par să reprezinte o critică la adresa României în ceea ce priveşte statul de drept.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.