Tăriceanu: România are 7 mii de bolnavi de coronavirus şi 3,5 milioane de bolnavi cronici. Chiar vreţi să-i aveţi pe conştiinţă pe toti aceşti români, domnilor guvernanţi?

Tăriceanu: România are 7 mii de bolnavi de coronavirus şi 3,5 milioane de bolnavi cronici. Chiar vreţi să-i aveţi pe conştiinţă pe toti aceşti români, domnilor guvernanţi?

În opinia liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, guvernanţi îi condamnă la moarte pe bolnavii de cancer, de boli cardiace, diabet, etc, fiind pur şi simplu nevoiţi să părăsească spitalele pentru a lăsa loc liber celor infectaţi cu coronavirus. În momentul de faţă, susţine Tăriceanu prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook în România există 7000 de bolnavi COVID – 19 şi 3,5 milioane de bolnavi cronici care se pot infecta cu noul coronavirus mult mai uşor. În acest sens, Tăriceanu pledează pentru spitalele – suport unde să fie trataţi bolnavii care nu sunt cronici cu coronavirus.

„Guvernantii nostri se joaca de-a Dumnezeu! Doar asa se poate explica usurinta si senitatea pe care o afiseaza atunci cand golesc spitalele de bolnavi cronic sau, mai rau, inghesuie in spitale bolnavi de coronavirus cu bolnavi cu alte afectiuni. Fac asta desi chiar ei ne spun ca rata de mortalitate este uriasa la persoanele care se infecteaza cu coronavirus avand si alte boli. Comorbiditati, cum zic ei in pasareasca lor!

Cu alte cuvinte, guvernantii ii condamna la moarte pe multi bolnavi de cancer, boli cardiace, diabet etc, care in perioada asta nu pot beneficia de ingrijirile de care au nevoie sau sunt expusi la infectare cu coronavirus. Romania are 7.000 de bolnavi de coronavirus si 3,5 milioane de bolnavi cronic. Chiar vreti sa-i aveti pe constiinta pe toti acesti romani, domnilor guvernanti?

V-am atras atentia din timp ca este necesar sa organizati spitale suport sau alternative, cum vreti sa le ziceti, unde sa puteti trata bolnavii care nu sunt critici cu coronavirus. Voi o tineti in continuare cu tabere de corturi si chiar si pe acelea le tineti goale, gata pentru fotografii de campanie cu Presedintele.

Exista solutii pentru cei 3,5 milioane de suferinzi. Exista doctorii care i-au tratat si asteapta sa-i trateze in continuare. Dati-le echipamente de protectie si dati-le spatiile inapoi, pentru ca ei stiu ce au de facut.” a scris pe Facebook Tăriceanu care a criticat şi infectarea unor gravide cu coronavirus, situaţie care, în opinia sa, ar fi putut fi evitată.

“La fel de criminal este ca ati lasat zeci de gravide sa se infecteze cu coronavirus. Dormiti bine noaptea cand va ganditi la copiii care vor veni pe lume? Era atat de complicat sa aranjati locatii unde sa fie ferite de virus? Daca nu aveati loc la stat, puteati sa faceti o intelegere cu oricare clinica privata unde sa decontati aceste nasteri si unde sa fie complet izolate si in siguranta.

Dar pentru genul asta de idei nu este nevoie de ordonante militare fara rost, ci e nevoie de inima! Ori voi dovediti cu fiecare zi ce trece ca nu o aveti!” a conchis fostul şef al Senatului.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.