Tăriceanu, despre moţiunea de cenzură: Sunt 238 de semnături, faţă de cele 233 necesare

Tăriceanu, despre moţiunea de cenzură: Sunt 238 de semnături, faţă de cele 233 necesare

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat marţi că pentru moţiunea de cenzură au semnat până în prezent 238 de parlamentari, dintre care 20 sunt din partea ALDE.

"În momentul acesta, din ceea ce ştiu, sunt 238 de semnături, faţă de cele 233 necesare. Asta înseamnă că trece (moţiunea - n.r.). Înainte de a ne hotărî să semnăm, am fost singurul partid care a cerut PNL să vină şi cu ceilalţi paşi (...) Le-am spus: 'Veniţi cu un program de guvernare'. Nu un program de guvernare, în accepţiunea curentă a programului cu care te prezinţi la alegerile generale de la termen, dar cu principalele direcţii de acţiune, cu câteva lucruri importante care să definească acţiunea viitorului guvern", a spus Tăriceanu la Radio Gold FM.

Potrivit lui Tăriceanu, viitorul guvern va avea "un mandat limitat în timp".

"Aş prefera ca intrarea noastră (ALDE - n.r.) la guvernare, dacă va fi cazul, să fie făcută pe baza rezultatelor pe care le vom obţine la alegerile parlamentare", a adăugat Tăriceanu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.