Tăriceanu critică raportul MCV

Tăriceanu critică raportul MCV

Preşedintele Senatului, Călin Popescu – Tăriceanu, a declarat marţi, referitor la raportul MCV, că membrii coaliţiei vor analiza recomandările MCV, reproşând că observaţiile au fost făcute pe fugă.

"Astăzi, în primul rând nu vă pot garanta că am să mă întâlnesc cu domnul Dragnea, dar dacă vom discuta nu am stabilit punctele de discţtie. Pe baza observaţiilor făcute în raportul MCV vom vedea ce luăm şi ce nu luăm în seamă. În trecut, când comisia elabora acest raport MCV, acest raport venea în România, se făceau observaţii şi apoi se făceau corecturi. De data asta s-au făcut în fugă. S-a dat termen scurt. S-au făcut observaţii şi nu s-a ţinut cont de ele", a declarat Tăriceanu.

Acesta a mai precizat că: "Nu scrie nimic despre faptul că în două rânduri CCR a constatat că şefa DNA cu instituţia respectivă care funcţionează sub autoritatea procurorului general, au încălcat Constituţia. Chestiunea aceastea nu este amintită. Raportul mi se pare prost documentat. Vom vedea ce facem după ce vedem analiza care vine de la ministrul Justiţiei".