Tăriceanu: Ce mai urmează? Să ne luăm și plite electrice sau pe gaz și să gătim în camerele de hotel?

Tăriceanu: Ce mai urmează? Să ne luăm și plite electrice sau pe gaz și să gătim în camerele de hotel?

Klaus Iohannis și “Guvernul Meu” ne duc înapoi pe vremea lui Ceaușescu, susţine liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu într-o postare pe Facebook. Fostul şef al Senatului critică măsurile gândite de liberali care ar fi de acord cu deschiderea hotelurilor, nu şi a restaurantelor. “Klaus Iohannis și “Guvernul Meu” ne duc înapoi pe vremea lui Ceaușescu. Doar așa îmi explic ideea complet tâmpită de a deschide hotelurile, dar a ține închise restaurantele. Această măsură ne duce înapoi în vremurile când mergeam la mare cu conservele de pate de ficat, salamul italian și carnea la garniță! Ce mai urmează? Să ne luăm și plite electrice sau pe gaz și să gătim în camerele de hotel?” a scris pe Facebook Tăriceanu care a sugerat şi o serie de soluţii pentru redeschiderea activităţilor din domeniul HORECA. “Oameni buni, există soluții să se deschidă în primă fază terasele, cu respectarea unei distanțe între mese și limitarea numărului de persoane care să stea la o masă (exclus grupuri mari). Se pot lua măsuri de igienă sporită în bucătării. Se pot igieniza periodic spațiile. Se pot face destule dacă vrei să asculți de specialiști și nu alegi măsura cea mai simplă și mai dureroasă: ținem închis tot!

În pasul doi se pot deschide restaurantele în spații închise. La început la 50% din capacitate, apoi, pas cu pas, la o capacitate care să răspundă unei distanțări sociale corecte.

Guvernanți incapabili, găsiți aici (https://www.facebook.com/tariceanu/posts/3561991363815653) și aici (https://alde.ro/…/foaie-de-parcurs-pentru-intoarcerea-la-…/…) măsuri pe care cei din hoteluri și restaurante le propun pentru redeschiderea în bune condiții a turismului românesc.

Citiți, băgați la cap și dați drumul oamenilor să muncească, pentru că ne-am săturat să stăm după pomenile voastre!” a mai adăugat Tăriceanu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.