Nume noi de aleşi locali şi judeţeni în ALDE Călăraşi

Nume noi de aleşi locali şi judeţeni în ALDE Călăraşi

Joi după-amiază în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Olteniţa a avut loc o şedinţă de lucru a Delegaţiei Permanente şi a Biroului Politic Judeţean al organizaţiei judeţene ALDE Călăraşi, prezidată de liderul interimar, Laurenţiu State.

Pe ordinea de zi s-au aflat câteva puncte „arzătoare” cu privire la retragerea sprijinului politic al unor aleşi locali.

Întrucât după demisia prezentată luna trecută, din partid, de Jenel Şerban, locul acestuia de consilier judeţean a devenit vacant. În şedinţa de joi s-a decis prin votul celor 33 de delegaţi prezenţi (32 de voturi pentru şi 1 împotrivă) ca locul acestuia să fie luat de Ion Băluţă (Fundulea), nu înainte de a se vota pentru excluderea din partid a lui Emerich Kovacs (Lehliu Gară), aflat pe loc eligibil. Acestuia i s-a reproşat lipsa de implicare în derularea activităţilor politice din 2016 şi până în prezent. Cel mai probabil, Băluţă va depune jurământul în calitate de ales judeţean în proxima şedinţă de Consiliu, programată în cursul săptămânii viitoare.

Schimbări s-au produs şi la nivelul Consiliului Local municipal Olteniţa. BPJ a decis, tot prin votul delegaţilor prezenţi, retragerea sprijinului politic pentru Cristiana Drăgan şi Valentina Vasilari, locul acestora fiind luate de Marius Mircea şi Nicolae Robu. Şi aceştia ar putea intra în posesia mandatelor în prima şedinţă de Consiliu Local care va avea loc, cel mai probabil la mijlocul săptămânii viitoare.

Tot în cadrul şedinţei de ieri şi-a pierdut mandatul de ales local şi Mioara Vasile Mihai, locul acesteia în cadrul Consiliului Local al comunei Săruleşti fiind luat de Alexandrina Marcu.

 

Sursa foto Arhiva

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.