Norica Nicolai, preşedinte interimar al organizaţiei judeţene ALDE Călăraşi

Norica Nicolai, preşedinte interimar al organizaţiei judeţene ALDE Călăraşi

Din 7 mai, potrivit unei Decizii semnate de preşedintele Căliun Popescu Tăriceanu, europarlamentarul, Norica Nicolai, a fost desemnată preşedinte interimar al organizaţiei judeţene ALDE Călăraşi. Fostul lider interimar, Laurenţiu State a fost desemnat tot printr-o decizie a preşedintelui Tăriceanu, vicepreşedinte în cadrul Biroului Politic Teritorial interimar ALDE Călăraşi. „Domnul State n-a putut acoperi tot judeţul. Dacă priviţi obiectiv în ceea ce s-a întâmplat când am avut un preşedinte din zona Olteniţa, a fost foarte dificil să structurăm partidul în zona Călăraşi” a explicat Norica Nicolai motivul pentru care consilierul judeţean Laurenţiu State a fost revocat din funcţia de preşedinte interimar.

Prezentă joi la Călăraşi, Norica Nicolai a susţinut că fostul viceprimar al municipiului Călăraşi, Virgil Dumbravă, a devenit membru ALDE Călăraşi. „Domnul Dumbravă este membru al PC care prin fuziune a venit în ALDE” a susţinut Nicolai.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.