L. State: Reprezentanții PNL-ului, în frunte cu Iohannis și Orban, încearcă să se cocoțe cu picioarele pe acest caz dramatic

L. State: Reprezentanții PNL-ului, în frunte cu Iohannis și Orban, încearcă să se cocoțe cu picioarele pe acest caz dramatic

Ludovic Orban a afirmat recent că Viorica Dăncilă descoperă acum că trebuie să declanşeze un „război împotriva criminalităţii”, după ce ani la rând PSD a acţionat în mod deliberat tocmai în favoarea criminalităţii, în favoarea infractorilor şi împotriva românilor corecţi. Liderul PNL precizează că „primul lucru pe care trebuia să-l auzim din gura Vioricăi Dăncilă este că va stopa urgent eliberarea din închisori a criminalilor şi a infractorilor periculoşi”.

Afirmaţiile lui Orban au fost aspru taxate de vicepreşedintele ALDE Călăraşi, Laurenţiu State care a susţinut pentru www.arenamedia.ro “Cam cât de cinic și de populist să fii pentru a te folosi de un caz cutremurător, precum cel de la Caracal, pentru a-ți face jocurile politice? Ei bine, cam cât Orban și PNL de cinic. Reprezentanții PNL-ului, în frunte cu Iohannis și Orban, încearcă să se cocoțe cu picioarele pe acest caz dramatic.” a spus State care a continuat “Aceștia nu mai au limite, nu mai au niciun fel de scrupule atunci când ies public cu tot felul de declarații care arată cinismul lor. Cocoțarea cu atâta cinism pe emoția stârnită de asemenea tragedii riscă să devină o practică pentru astfel de lideri politici lipsiți de scrupule și de o minimă responsabilitate. Este trist și dezamăgitor modul în care tragedia de la Caracal este folosită de diversi politicieni să îşi valideze tezele despre justiţie şi să atace actuala guvernare. Nu există astfel de legături decât în distorsiunea faptelor şi a adevărului făcută prin tacticile lor manipulatorii.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.