L. State: Președintele Iohannis nu moare de grija justiției. Nu îi pasă de persoanele care au fost victimele abuzurilor

L. State: Președintele Iohannis nu moare de grija justiției. Nu îi pasă de persoanele care au fost victimele abuzurilor

Klaus Iohannis le-a spus luni jurnaliştilor prezenţi la Palatul Cotroceni pentru declaraţia sa de presă, într-o discuţie informală, că va convoca partidele politice la consultări pe tema referendumului pe justiţie. Seful statului a avertizat totodată Guvernul să nu dea nicio ordonanţă de urgenţă pe justiţie până când nu afla voinţa poporului.

Şeful statului a mai spus că sub nicio formă nu este de acord cu amnistia şi graţierea corupţilor ţi nici cu modul în care PSD-ALDE guvernează prin ordonanţe de urgenţă. Iohannis consideră că e necesară reglementarea ordonanţelor, precum şi posibilitatea contestării lor la Curtea Constituţională.

„Aşa cum ne-a obişnuit, preşedintele îşi continuă campania electorală. Domnul Iohannis face în acest moment un joc politic folosindu-se de referendum. Devine tot mai evident faptul că președintele urmărește o bătălie politică.” a declarat pentru www.arenamedia.ro liderul ALDE Călăraşi, Laurenţiu State care a mai adăugat că ALDE nu se împotriveşte organizării referendumului, precizând că ţinta majoră a preşedintelui este blocarea activităţii Guvernului. “Nu avem nicio problemă cu organizarea acestui referendum, însă trebuie să nu pierdem din vedere adevăratele obiective ale lui Iohannis. Președintele nu moare de grija justiției. Nu îi pasă de persoanele care au fost victimele abuzurilor. Ce vrea Iohannis este să stoarcă ultimul strop din subiectul justiţiei. El încearcă prin orice mijloace să blocheze activitatea Guvernului.” a conchis State.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.