L. State: Pe cei din USR, realitatea îi deranjează. De fapt, propria lor gândire îi deranjează

L. State: Pe cei din USR, realitatea îi deranjează. De fapt, propria lor gândire îi deranjează

Preşedintele ALDE, Călin Popescu – Tăriceanu a afirmat, recent, despre USR că „reprezintă aripa tânără a Securităţii” şi vrea ca România să nu mai aibă proprietate şi să nu se mai bazeze pe familii. Tăriceanu mai a declarat, după ce a aflat că mai mulţi tineri s-au adunat pentru a protesta în faţa sălii în care avea loc o adunare ALDE, că vocea celor care astăzi protestează nu se va mai auzi, dacă USR va câştiga alegerile. În replică, deputatul USR Cristian Ghinea spune că "bate câmpii", afirmând că in 1989 avea 13 ani, era pionier, iar tatăl său era maistru pe şantier, în timp ce Tăriceanu avea 37 de ani, era manechin, iar tatăl era "turnător pe bani la Securitate".

“Pe cei din USR realitatea îi deranjează. De fapt, propria lor gândire îi deranjează. Preşedintele Călin Popescu - Tăriceanu a făcut referire la lucruri anunţate de reprezentanţi ai celor din alianţa USR – Plus.” a susţinut pentru www.arenamedia.ro, liderul interimar al organizaţiei judeţene ALDE Călăraşi care a continuat “Este o realitate că, dacă mâine vor câştiga alegerile cei care reprezintă astăzi aripa tânără a Securităţii, USR, toţi cei care azi au libertatea să protesteze să fie convinşi că vocea lor nu se va mai auzi. De ce? Pentru că cei care astăzi reprezintă USR, vedem de pe acum ce teme de campanie au şi ce propun pentru România. Pe scurt, va fi rău şi tragic pentru România. Dacă astăzi, în loc de familie doresc să trăim în trib, dacă în loc de proprietate vor să trăim la colectiv, cum s-a întâmplat înainte de 1990, bineînţeles că aceste lucruri sunt asociate cu reprimarea libertăţii de exprimare. Aşa probabil că au învăţat din familie şi aşa au înţeles că trebuie să se întâmple.”

State a mai adăugat că “Reactia lui Ghinea este în stilul caracteristic: violent şi suburban. Acesta e stilul de discurs public care îl reprezintă pe un om cu zero calităţi şi zero realizări.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.