L. State: Orban se transformă pe zi ce trece într-o portavoce a lui Iohannis

L. State: Orban se transformă pe zi ce trece într-o portavoce a lui Iohannis

Ludovic Orban afirmă că premierul Vasilica Viorica Dăncilă se comportă ca şi cum ”este pilotată în continuare de Liviu Dragnea şi grupul său de infractori”, dar că nu are cale de scăpare, pentru că legile justiţiei trebuie corectate. Liderul PNL subliniază că Guvernului i s-a cerut de către preşedintele României, Klaus Iohannis, să elaboreze un proiect de lege pentru implementarea tuturor recomandărilor GRECO, ale Comisiei de la Veneţia şi ale Comisiei Europene.

Orban se transformă pe zi ce trece într-o portavoce a lui Iohannis. După ce apare Iohannis cu declarații, se aude în spațiul public și ecoul său politic, Ludovic Orban.” a comentat pentru www.arenamedia.ro vicepreşedintele ALDE Călăraşi, Laurenţiu State care a continuat “În ce calitate vine Orban și dictează Guvernului ce are de făcut? A pretinde agresiv şi a bate cu pumnul în masă pentru a implementa imediat şi fără discuţie nişte recomandări GRECO relevă o necunoaştere crasă a modului în care aceste instituţii funcţionează în raport cu statele membre. Dar asta înseamnă să fii doar un politruc, un oportunist care încearcă să exploateze cât mai mult un raport pe care mediul juridic îl consideră ca fiind profund greșit. Asta se întâmplă atunci când gândirea îți este dirijată din alte părți. Ajungi să fii doar o simplă portavoce a unor interese.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.