L. State: Observăm că până şi în sondajele PNL-ului, ALDE este a treia formaţiune politică

L. State: Observăm că până şi în sondajele PNL-ului, ALDE este a treia formaţiune politică

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat duminică rezultatele unui sondaj făcut pe un eşantion de 26.000 de persoane, conţinând şi date privind încrederea oamenilor în Guvern şi percepţia acestora pe diferite teme. Potrivit sondajului, PSD are puţin peste 30%, PNL - 27,8%, ALDE - 11,5 %, urmat de USR, cu 10,2% şi de partidul lui Victor Ponta, Pro România, cu 5.5%.

Liderul PNL a adăugat că prin sondaj au fost analizate mai multe teme, precum conflictul dintre liderii PSD şi UE, optimismul şi pesimismul dar şi încrederea cetăţenilor în Guvern.

“Rezultatul sondajului realizat de cei din PNL pune capăt scenariilor fanteziste în care PNL este pe primul loc în preferinţele românilor. Vedem că, dimpotrivă, PNL îşi păstrează constant scorul. Mai mult, dacă avem în vedere marja de eroare, atunci ajungem la un scor al PNL apropiat de cel de la alegerile parlamentare din 2016. De asemenea, este o confirmare a faptului că discursul liderilor PNL, alături de acţiunile lipsite de sens, încercarea de a se transforma într-un al doilea USR, nu sunt pe placul românilor.” e de părere liderul ALDE Călăraşi, Laurenţiu State (foto stânga) care a continuat susţinând că partidul pe care-l reprezintă e pe o pantă ascendentă dublându-şi scorul faţă de alegerile din 2016. “În ceea ce priveşte ALDE, observăm că până şi în sondajele PNL-ului, ALDE este a treia formaţiune politică, confirmându-se totodată şi dublarea scorului faţă de alegerile din 2016. ALDE este pe o pantă ascendentă, fiind singurul partid politic care a reuşit să-şi dubleze favorabilitatea în privinţa intenţiei de vot." a conchis State.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.