L. State: Nu o dată cei din opoziţie au anunţat apocalipsa economică a României

 L. State: Nu o dată cei din opoziţie au anunţat apocalipsa economică a României

Ministrul Finanţelor a dat din nou asigurări că banii pentru pensii şi salarii sunt prevăzuţi în legea bugetului. Eugen Teodorovici spune că nu se schimbă nicio cifră în buget faţă de varianta adoptată iniţial de Parlament.

„Toate creşterile sunt acoperite. Ştiţi foarte bine că până astăzi nu am avut niciun fel de sincopă în a asigura plata acestor drepturi băneşti, cu toate că s-a spus foarte des că nu ar fi bani suficienţi. Mergem în continuare pe aceeaşi linie”. a spus Teodorovici

„Nu o dată cei din opoziţie au anunţat apocalipsa economică a României, au anunţat că nu mai sunt bani de salarii şi pensii. De fiecare dată lucrurile au fost contrazise de realitate, de datele economice. De doi ani de zile cifrele economice îi contrazic. România a încheiat ultimii 2 ani pe creştere economică, timp în care salariile şi pensiile au cunoscut o creştere semnificativă.” a declarat preşedintele ALDE Călăraşi, consilierul judeţean Laurenţiu State care a conchis “Ce se întâmplă cu cei din opoziţie? Încep să insufle teama în rândul cetăţenilor prin tot felul de minciuni. Atitudinea partidelor de opoziţie care folosesc o asemenea retorică este iresponsabilă. Este un comportament jenant prin care încearcă să îi manipuleze pe români.”