L. State: La ultima moţiune, cei din PNL s-au făcut de râs, nefiind capabili să strângă un număr de voturi egal cu numărul de semnături

L. State: La ultima moţiune, cei din PNL s-au făcut de râs, nefiind capabili să strângă un număr de voturi egal cu numărul de semnături

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că o moţiune de cenzură va fi depusă până la finalul acestei sesiuni parlamentare. „Momentul depunerii moţiunii de cenzură va fi decis pe baza unei analize cel mai probabil după alegerile pentru Parlamentul European, pentru că la ora actuală cetăţenii sunt chemaţi să decidă în primul rând cine reprezintă România la nivelul PE, în al doilea rând sunt chemaţi la referendumul convocat de preşedinte să spună foarte clar că vor pedepsirea celor care au săvârşit fapte de corupţie şi că nu acceptă iertarea celor care au săvârşit fapte de corupţie prin amnistie şi graţiere”. a spus Orban.

Liderul Călăraşi, Laurenţiu State a declarat despre intenţia liberalilor de a depune o moţiune de cenzură că majoritatea PSD – ALDE este solidă, reamintindu-I lui Ludovic Orban de eşecul suferit în decembrie când opoziţia n-a reuşit să strângă un număr de voturi egal cu cel al semnătirilor. “Depunerea de moţiuni este un drept al opoziţiei, nu îi opreşte nimeni să facă un asemenea demers. Însă, lucrurile au fost cât se poate de clare în ultimele luni şi la ultimele moţiuni depuse: coaliţia de guvernare deţine majoritatea. Toate moţiunile de până acum nu au fost altceva decât simple acţiuni de imagine. Majoritatea este solidă, iar acest lucru s-a văzut de fiecare dată în momentele importante.” a declarat pentru www.arenamedia.ro State care a continuat “În privinţa anunţului făcut de Orban, vedem că acesta nu a învăţat nimic din moţiunea de cenzură care a picat în decembrie. La ultima moţiune, cei din PNL s-au făcut de râs, nefiind capabili să strângă un număr de voturi egal cu numărul de semnături.”

În opinia sa, “strategia politică a PNL-ului este una haotică, dar şi iresponsabilă. Pentru ei contează mai mult jocurile politice. Legarea alegerilor europarlamentare de majoritatea din Parlamentul României reprezinta o greşeală. Parlamentul României a fost constituit în urma unui vot dat de români în  urmă cu doi ani de zile. Majoritatea parlamentară nu se schimbă atunci când vrea Orban sau Iohannis, care se încurajează singuri că vor da jos actualul Guvern, însă acest lucru este imposibil.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.