L. State: Klaus Iohannis a dovedit în acest mandat că nu este președintele tuturor românilor, ci doar al unui grup

 L. State: Klaus Iohannis a dovedit în acest mandat că nu este președintele tuturor românilor, ci doar al unui grup

Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat demisia lui Felix Bănila din funcţia de procuror-şef al DIICOT, pe fondul gestionării anchetei din Caracal. Şeful statului condamnă modul în care a fost tratată familia Melencu.

Ministrul Justiției, Ana Birchall, l-a criticat vineri pe șeful DIICOT, Felix Bănilă, într-o discuție telefonică prilejuită de modul în care instituția a gestionat cazul de la Caracal, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Birchall i-a reproșat lui Bănilă instrumentarea cazului, care a culminat cu refuzul mamei Luizei Melencu de a-i fi prelevate probe biologice.

„Klaus Iohannis a dovedit în acest mandat că nu este președintele tuturor românilor, ci doar al unui grup. Intervențiile lui publice pe un subiect sau altul au o componentă strategică și asta se numește interesul lui personal. Așa se cataloghează și intervenția de aseară privind ancheta din Caracal.” a declarat pentru www.arenamedia.ro vicepreşedintele ALDE Călăraşi, Laurenţiu State care a continuat “ Într-o Românie în care clanurile de interlopi fac legea, Iohannis doarme, în loc să arate că este un președinte preocupat și puternic. Mai ales după ultimele situații din țară, în care interlopii se războiesc în Piața Constituției, Iohannis ar fi trebuit să convoace CSAT. Siguranța publică este amenințată, iar Iohannis este interesat doar de a fi reales.”

State e convins că România “merită un altfel de președinte, un președinte care să fie aproape de cetățeni, un președinte care să se preocupe de problemele lor, un președinte care să le garanteze siguranța”, subliniind că “Mircea Diaconu poate fi un astfel de președinte.”   

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.