L. State: „Cum să fii preşedintele României fără să faci nimic”, cred că era cel mai bun titlu pentru cartea preşedintelui Iohannis

L. State: „Cum să fii preşedintele României fără să faci nimic”, cred că era cel mai bun titlu pentru cartea preşedintelui Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis va lansa luna aceasta cartea "EU.RO - Un dialog deschis despre Europa". Anunţul lansării "în curând" a volumului apare pe pagina de Facebook a preşedintelui Iohannis şi este însoţit de mesajul "Pune întrebările. Înţelege contextul. Tu eşti EU.RO".

„Cum să fii presedintele Romaniei fara sa faci nimic”, cred ca era cel mai bun titlu pentru cartea presedintelui Iohannis. Dumnealui s-a comportat ca un asistat social de lux al statului în toţi aceşti 5 ani de mandat, tot ceea ce a făcut ca preşedinte a fost la limita minimei rezistenţe!” a declarat pentru www.arenamedia.ro preşedintele interimar al ALDE Călăraşi, Laurenţiu State care a continuat “Probabil vom găsi în carte programul ”#România educată”. Este un program pe care îl pritocea de 4 ani şi pe care i l-au făcut praf nu adversarii politici, ci chiar marii specialişti în domeniu. Totul la domnul Iohannis merge în ritm de melc. Acum, melcul de la Cotroceni ne abureşte cu un referendum inutil, poate lumea să uite să-l mai intrebe: Cum rămâne cu promisiunile din campanie, dle #Iohannis? Cum e cu România lucrului bine făcut? E tot mail impede că românii văd că de la Cotroceni nu vine nimic bun şi îşi vor spune părerea la vot.”

Cea de a treia carte a şefului statului - "EU.RO - Un dialog deschis despre Europa" - va apărea la editura Curtea Veche Publishing.

Volumul va putea fi rezervat cu autograf pe curteaveche.ro în perioada 8 - 16 aprilie şi costă 59 lei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.