L. State: Având în vedere că s-a strâns numărul de semnături necesare, PNL trebuie să depună moțiunea de cenzură

L. State: Având în vedere că s-a strâns numărul de semnături necesare, PNL trebuie să depună moțiunea de cenzură

Moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi intitulată ”Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!” notează că Guvernul Dăncilă poate să fie numit guvernul şanselor ratate pentru România, reproşându-i-se acestuia lipsa investiţiilor în infrastructură, sănătate şi educaţie, precum şi faptul că nu a eliminat recursul compensatoriu în pofida tragediilor produse în România, că a transformat România într-o ţară nesigură pentru cetăţenii săi.

”Nu știu care va fi rezultatul în privința moțiunii și mă și feresc să dau un pronostic. Cert este, însă, că întreaga campanie electorală va fi parazitată de această dispută între Iohannis și Dăncilă. Am impresia că parcă au ajuns la o înțelegere, se vede cu ochiul liber că nimeni nu vrea să găsească o soluție la acest conflict, se joacă de-a Tom și Jerry, fiecare acuzându-l pe celălalt. ALDE vine cu 20 de parlamentari la moțiunea de cenzură care au semnat și vor semna, și care probabil vor și vota”, a spus Norica Nicolai.

Parlamentarii PSD care ar fi semnat moțiunea de cenzură pentru dărâmarea Guvernului. Antena 3 a prezentat în exclusivitate o listă cu parlamentarii din PSD care ar fi semnat moţiunea de cenzură pentru dărâmarea Guvernului. Emanoil Savin, Horia Nasra, Mihăiță Găină, Cornel Itu și Nicolae Marin, aceștia sunt parlamentarii PSD care au semnat pentru moțiunea de cenzruă. Horia Nasra ar fi negociat cu Pro România, pentru că acesta nu ar avea o relație foarte bună cu liberalii.

“Având în vedere că s-a strâns numărul de semnături necesare pentru ca moțiunea să treacă, PNL trebuie să depună moțiunea de cenzură.” e de părere vicepreşedintele ALDE Călăraşi, Laurenţiu State catre a continuat “Până la urmă, doamna Dăncilă nu scapă de ce i-a fost frică și anume de votul Parlamentului. Mai mult, vedem că inclusiv parlamentari ai PSD au semnat moțiunea de cenzură, ceea ce înseamnă că sunt mulți alți parlamentari PSD care o vor vota.”

State susţine că responsabil de crearea acestei situaţii este Guvernul însuşi. “S-a ajuns aici pentru că guvernul Dăncilă și-a pierdut traiectoria și nu pare capabil să înțeleagă necesitatea unor măsuri urgente  pentru a redresa lucrurile.” a conchis liderul ALDE Călăraşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.